• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Adapazarı


Av. Melisa Bülbül, 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı oldu

featured

Citroen Bül Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Bülbül’ün kızı Av Melisa Bülbül, 28. Dönem Milletvekili için AK Parti’den Aday Adayı oldu.

Av. Melisa Bülbül, Ak Parti Sakarya Teşkilatında Milletvekili Aday adaylığı başvurusunu yaptı.  Citroen Bül Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Bülbül’de başvuruda hazır bulunarak kızı Melisa Bülbül’e destek verdi. Melisa  Bülbül, Aday adaylığı başvuru formunu Mali ve İdari İşler Başkanı Fikret Kesim’e teslim etti.  Fikret Kesim, genç  Avukat Bülbül’e çalışmalarında başarılar diledi. “Türkiye İçin Hemen Şimdi Sloganı” ile yola çıkan Av. Melisa Bülbül, şuana dek AK Parti Sakarya İl Başkanlığına başvuruda bulunan Aday adaylarının arasında en genci oldu.

Av. Melisa Bülbül Kimdir?

26.02.1996 Sakarya doğumluyum. İlköğretim ve ortaöğretim eğitimimi Doktor Nuri Bayar Okulunda tamamladım. Lise eğitimimi ise Doğa Kolejinde tamamlamış bulunmaktayım. Her iki eğitim kurumunda da okul başkanlığı görevlerinde bulunarak, sosyal sorumluluk projeleri yönettim. Hedeflerim doğrultusunda ilerlemek istedim ve bu sebeple Özyeğin Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde lisans eğitimimi aldım. Bu yıllarda yabancı dillere önem vererek, İngilizce ve Almanca eğitimleri aldım yurtdışının bir çok bölgesine dil eğitimi için seyahatlerde bulundum. Öğrenim hayatım sonrasında avukat olarak memleketime dönerek, meslek hayatıma başladım. Sakarya Barosuna kayıtlı olarak, Serdivan ilçesinde kendi ofisimde avukatlık yapmaktayım. Mesleğimi severek icra ederken, bizim gibi gençlerin bir adım öteye geçerek ülke yönetiminde söz hakkı olmasını istedim. Bu sebeple yıllardır yönetimde olan ve ülkeyi çok farklı noktalara getiren Adalet ve Kalkınma Partisi’nden milletvekilliği aday adaylığımı koymuş bulunmaktayım. Türkiye yüzyılında gençlerin önünün açılacağına ve her geçen gün daha da güçleneceğimize inanıyorum. Bizler bu ülkede gelecek nesillere örnek olacak, hak ve hukuk doğrultusunda görevimizi yerine getireceğiz. Doğru bir, yolumuz bir, geleceğimiz aydınlık olsun, çıktığım bu yolda desteklerinizi bekliyorum.

Av. Melisa Bülbül, 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!