BAŞKAN ŞENGÜL GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

featured

BAŞKAN ŞENGÜL GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

 

Gençler ile bir araya gelen Başkan Rahmi Şengül, “Bize inanan, güvenen gençlerimizi asla mahcup etmeyeceğiz. Birliğimiz ve kardeşliğimiz daim olsun inşallah” dedi.

 

Erenler Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Rahmi Şengül, AK Parti Erenler İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen programda gençler ile bir araya geldi. Soru-cevap formatında gerçekleşen programın ardından ise müzik sanatçısı Cem Karaca’nın hayatını konu alan “Cem Karaca’nın Gözyaşları” isimli film izlendi.

 

“BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

Başkan Şengül, “Bize inanan, güvenen gençlerimizi asla mahcup etmeyeceğiz. İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Halit Yaylalı’ya ve kıymetli genç kardeşlerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz daim olsun inşallah” dedi.

 

KATILIM

Düzenlenen programda Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül’e AK Parti Erenler İlçe Başkanı Ömer Barik, İlçe Kadın Kolları Başkanı İlknur Armağan, meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Başkan Şengül, katılımlarından dolayı tüm gençlere ve partililere teşekkür etti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!