Essen

Essen

  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. BBP’den Sapanca İlçe kongresine davet

BBP’den Sapanca İlçe kongresine davet

featured

Sapanca esnafını ziyaretlerinde bulunan Büyük Birlik Partisi BBP İl Başkanı Cengiz Bayar, 23.10.2022 Tarihinde gerçekleşecek İlçe Başkanlığı Kongresine tüm İlçe halkını davet etti.

Büyük Birlik Partisi Sakarya’da İlçe kongrelerine hız verdi. BBP Sakarya İl Başkanı Cengiz Bayar, bu bağlamda Sapan’ca İlçe Teşkilatını ziyaret ederek kongrenin hazırlıklarına yönelik parti yetkililerinden bilgiler aldı. 23.10.2022 tarihinde saat 14.00’te gerçekleşecek olan kongrede Metin Pir, Tek Listeyle rakipsiz yarışacak.

Cengiz Bayar, İlçe Teşkilatı ardından beraberindeki partililerle birlikte İlçe esnafını ziyaret etti. Ziyarette, Esnafın sorun ve dertlerini yerinde dinlediklerini belirten Sakarya İl Başkanı Bayar; ”Büyük Birlik Partisi olarak İl genelinde şehrimizin menfaatine yönelik proje ve çalışmaları destekleyeceğiz. Gerek ülke gerekse yerel gündeme ilişkin görüş ve düşüncelerimizi dile getireceğiz. İl yönetimi olarak tüm İlçe Teşkilatlarımızla uyum ve beraberlik içinde çalışarak partimizi Sakarya’da en iyi şekilde temsil edeceğiz. Üye sayımızı artırarak partimizi ilk sıralara taşıyacağız. İlçe kongremize siz değerli esnaflarımızı ve İlçe halkını bekliyoruz” dedi.

Cengiz Bayar, sırasıyla Sapanca Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’i ve AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel’i makamında ziyaret ederek İlçenin gelişmesi için gereken katkıya ve desteğe hazır olduklarını söyledi.

BBP’den Sapanca İlçe kongresine davet
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.