• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Adapazarı


BÜLBÜL: DEVLET BAHÇELİ FEN LİSESİ GURUR VERİCİ BİR ESERDİR

featured

BÜLBÜL: DEVLET BAHÇELİ FEN LİSESİ GURUR VERİCİ BİR ESERDİR

 

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ile birlikte yapımı tamamlanmak üzere olan Hendek Devlet Bahçeli Fen Lisesi inşaat alanında inceleme yapan MHP Sakarya Milletvekili M.Levent Bülbül, “ Birçok gencimizin başarılı olup, kendini yetiştireceği ve vatanına faydalı olacağı büyük bir eğitim yuvasının Hendek’e kazandırılıyor olmasından gurur duyuyoruz” dedi.

TAMAMLANMAK ÜZERE

 

MHP Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül; MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ve Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ile birlikte kaba inşaatı tamamlanan Devlet Bahçeli Fen Lisesi şantiye alanında incelemeler yaptı.  Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Devlet Bahçeli Fen Lisesi inşaatının teknik detayları hakkında Bülbül’ü bilgilendirdi.  Başkan Babaoğlu, “ Hendek’e kazandırdığımız bu bilim yuvasında kaba inşaat tamamlandı. Yarın çatı kaplama ve ince işçilik çalışmaları başlayacak. 20 derslikli okulumuzun Hendek’imizde kazandırılmasında Sayın Milletvekilimiz M.Levent Bülbül’ün önemli destek ve katkıları oldu. Kendisine ve tüm emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

BÜLBÜL: SAKARYAMIZA HAYIRLI OLSUN

 

Hendek’te yükselen Devlet Bahçeli Fen Lisesinin gurur verici olduğunu anlatan MHP Sakarya Milletvekili ve adayı Muhammed Levent Bülbül, “ Bu okul sadece Hendek’te değil bölgemizde birçok parlak gencimizin başarılı olup, memlekete ve millete faydalı olacağı, kendini yetiştireceği büyük bir eğitim yuvası olacak. Çok ümitliyiz, çok heyecanlıyız. Belediye Başkanımız ve bizler elimizden geldiği kadar katkı sunmaya çalıştık. Eğitim ve öğretim başladığında bu kıymetli eserin mutluluğunu daha çok yaşayacağız. Ben bu projede emeği geçen çok kıymetli çalışanlarımıza, mühendislerimize, teknisyenlerimize teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun.  Ayrıca okulumuzun adının Devlet Bahçeli Fen Lisesi olması bizim için ayrıca önem arz etmektedir. Sayın Liderimiz gençlerimizin ve gelecek nesillerimizin kaliteli bir şekilde iyi bir eğitimle yetişmesine Türkiye’de en büyük önem verenlerden biridir. İnşallah hayırlı olur, memleketimize ve milletimize hayırlar getirir” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!