BÜYÜK TECRÜBE SAKARYA’DA

featured

BÜYÜK TECRÜBE
SAKARYA’DA

Uzun yıllar İstanbul Bakırköy’de hizmet veren Türkiye’nin ünlü hocaları ile çalışan, Fizyoterapist Engin Uçar , Sakaryadaki çalışmalarına yoğunluk vereceğini söyledi, Uçar, Bel, Boyun fıtığı tedavisi ve sporcu sakatlıkları konusunda uyguladığı yöntemlerle en çok aranan fizyoterapist konumunda…Fizik hastalarına danışmanlık hizmeti de veren Uçar, “bireyin günlük yaşamında hareket etme ve fonksiyonel aktiviteler gerçekleştirme yeteneklerini sınırlayan hastalıkları veya yaralanmaları karşısında gerekli tedaviyi hastalarımıza uyguluyoruz”. Dedi.
SPOR CAMİASI YAKINDAN TANIYOR
Spor camiasının yakından tanıdığı ve Ulusal televizyon kanallarında bir çok televizyon programına katılan Uçar, Sakarya da zaman zaman hasta tedavisi için bulunuyordum, artık yeni bir muyanehane açıyorum Sakarya daki hastalarımla yeni yerimde ilgileneceğim” dedi. Sporcuların tedavi için aradıkları tecrübeli fizyoterapist Engin Uçar, artık yeni yerinde Sakarya da hizmet verecek

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. Engin bey basarilidir

  2. Engin hocam buralara gelmenize çok sevindik.
    Sakarya’nın sizin gibi başarılı işinde uzman birine ihtiyacı vardı
    Tedavi süreci olsun iyileşmemizde çok emeğiniz var başarılarınızın devamını diliyorum

    Cevapla
  3. Engin hocam başarılarınızın devamını diliyorum sizin gibi işinde uzman birini Sakarya’da görmekten mutluluk duyarız

    Cevapla
  4. Engin bey sizi şehirimizde görmekten mutluluk duyuyorum. Tedavi sürecimdeki yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

    Cevapla
Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!