Essen

Essen

  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Çağlayan’dan Gazeteciler Günü Mesajı

Çağlayan’dan Gazeteciler Günü Mesajı

featured

Çağlayan’dan Gazeteciler Günü Mesajı

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, gazetecilerin özverili çalışmalarına dikkat çekerek, birlik ve dayanışma vurgusu yaptı.

Başkan Çağlayan, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü, basın mensuplarımızın fedakârlıkla yürüttüğü mesleklerini hatırlamak ve değerlerini yüceltmek adına önemli bir gündür. Doğru ve tarafsız habercilik ilkesiyle toplumun bilgilendirilmesine katkı sağlayan, Adapazarı’mızın sesini duyuran tüm gazetecilerimize teşekkür ediyorum. Şehrimizin kalbi Adapazarı için hep birlikte, omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz.”

Gazetecilerin toplumsal bilinçlenmeye katkısının altını çizen Çağlayan, yerel basının Adapazarı’nın tanıtımındaki rolünün önemine dikkat çekti.

Başkan Çağlayan, mesajını tüm gazetecilere başarılar dileyerek ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak tamamladı.

Çağlayan’dan Gazeteciler Günü Mesajı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.