hacklinksakarya escortSakarya escortHealthSapanca escortSapanca escortsakarya escortsakarya escortsakarya escortDubai escortsBatumi escortsKosovo escortsCyprus escortsAthens escortsAlbania escortsSkopje escortsİstanbul escortsAlanya escortsAnkara escortsAntalya escortsBodrum escortsBursa escortsFethiye escortsİzmir escortsCasibom güncel girişDinamobet güncel girişKıbrıs escortKıbrıs escort bayancyprus escortsescort in cypruskıbrıs masöz escortkıbrıs vip escortkıbrıs üniversiteli escortkıbrıs türbanlı escortkıbrıs grup escortkıbrıs cimcif escortkıbrıs rus escortkıbrıs ukraynalı escortgirne escortlefkoşa escortlimassol escortsnicosia escortskyrenia escortsayia napa escortskıbrıs rus escortkıbrıs ukraynalı escortkıbrıs outcall escortkıbrıs gece hayatı 2025ayia napa gece hayatıgirne gece hayatılimassol gece hayatıcastle club ayia napabiyax night clubkıbrıs trans escortkıbrıs arap escortkıbrıs anal escortCasibom güncel girişTekirdağ escortYalova escortSamsun escortKonya escortFethiye escortBodrum escortKuşadası escortÇanakkale escortTrabzon escortMarmaris escortMarmaris escortMardin escortizmir escortTrabzon escortsapanca escortsapanca escortsapanca escortsapanca escortsapanca escortMalatya escortAdıyaman escortMardin escortErzurum escortTrabzon escortDiyarbakır escortKayseri escortizmir escortAliağa escortAlsancak escortBalcova escortBayındır escortBayraklı escortBergama escortBeydağ escortBornova escortBuca escortÇeşme escortÇiğli escortDikili escortFoça escortGaziemir escortGüzelbahçe escortizmir grup escortKarabağlar escortKaraburun escortizmir olgun escortizmir rus escortSinirsiz escortizmir zenci escortKarşıyaka escortKemalpaşa escortKiraz escortKınık escortKonak escortMavişehir escortMenderes escortMenemen escortNarlıdere escortÖdemiş escortSeferihisar escortSelçuk escortTire escortTorbalı escortUcuz escortÜçyol escortUrla escortizmir escortvan escort
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Çalışmak Bizim İşimiz

Çalışmak Bizim İşimiz

featured

Adapazarı Belediyesi haziran ayı meclis toplantısında konuşan Başkan Işıksu, “Çok önemli bir seçim süreci geçirdik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonu için gayretle çalışan herkese çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Çalışmak bizim işimiz. Şehrin kalbi Adapazarı için ve milletimizin gösterdiği bu güzel teveccühe layık olmak için çıtayı hep yükselterek aşkla çalışmaya devam.” dedi.

 

Adapazarı Meclisi Toplandı

Adapazarı Belediyesi haziran ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. İki gündemle toplanan mecliste bir madde imar komisyonundan geldiği şekliyle kabul edilirken, bir madde ise İYİ Parti’li beş meclis üyesinin ret oyu ile birlikte oy çokluğuyla kabul edildi.

 

Meclis Gündemi

Mecliste söz alan İYİ Parti’li meclis üyesi Türker Ergül, Ada Hayat Yerinde Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmaları ve meclis gündeminin ikinci maddesinde yer alan Adapazarı Belediyesi Personel A.Ş.’nin (ADABEL) 6183 sayılı kanun gereği vergi, SGK prim borçlarına karşılık mülkiyeti Adapazarı Belediyesi’ne ait Adapazarı ve Serdivan ilçelerinde bulunan taşınmazların mahsup edilmesi teklifine yönelik eleştirilerde bulundu. MHP’li meclis üyesi Erbay Kayatürk ise Ergül’ün eleştirilerine katılmadıklarını gösteren açıklamalarında, “Adapazarı Belediyesi etkili hizmetini başkanıyla ve ekibiyle sürdürecektir, biz buna inanıyoruz. Değerler Adapazarı için kullanılmalıdır. Bütçemiz güzel ancak bütçe var, gayrimenkul var ama hizmet yok olamaz, biz buna katılmıyoruz. Yatırımların artarak devam etmesi için Belediyemizin bu tür faydalı çalışmalarını destekliyoruz.” diye konuştu.

 

Ada Hayat’ta Son Durum

Ergül ve Kayatürk’ün konuşmalarının ardından açıklamalarda bulunan Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, çalışmaların planlandığı gibi devam ettiğini ve tüm faaliyetlerin şeffaf bir şekilde kamuoyu ile paylaşıldığını dile getirdi. Ada Hayat Yerinde Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmaları ile ilgili detayları aktaran Işıksu, “Biz sürekli her çalışmamızı meclisimiz ve medya mensuplarımız aracılığı ile kamuoyuna paylaşmayı sürdürüyoruz. Ada Hayat çok kıymetli bir projedir. Projenin aşamaları nettir. Projemiz tüm kamuoyunca takdirle karşılanmıştır, bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz. Şu anda altyapı kurumlarının deplase işlemleri yani hatların projeye uygun hale getirilmesi işlemleri süratle devam ediyor. Zemin iyileştirme ve peşinden de inşa çalışmalarıyla Ada Hayat, planlandığı şekliyle sürecektir. Çalışmaya sadece bir süre ara verildi o da hepimizi son derece üzen deprem felaketinde Ada Hayat Projemizin yüklenicisi firmanın Kahramanmaraş’ta can kurtarma çalışmalarına destek olmasından kaynaklıydı. Hayatlar kurtarılırken alanda kepçeler çalışamazdı. O arada geçen süre de şu an devam eden hızlı çalışmalarla kapanmış oldu. Allah’ın izniyle de sürecimizi güzel bir şekilde neticelendireceğiz.” diye konuştu.

 

Adapazarı İçin Aşkla Çalışmaya Devam

Meclis gündeminin ikinci maddesi ile ilgili İYİ Parti’li meclis üyesi Türker Ergül’ün eleştirilerine de cevap veren Başkan Mutlu Işıksu, “Defaatle çalışmalarımızı anlatmaya devam ediyoruz. Partinizin belediyelerine de bakarsanız benzer çalışmaların yapıldığını görebileceksiniz. Gündeme baktığınızda da ilgili maddeyi yanlış anladığınızı düşünüyorum. Adapazarı Belediyesi olarak tüm çalışmalarımız şeffaf bir şekilde paylaşılıyor. Maddede direkt Belediyemize ait taşınmazların vergi ve SGK borçlarına karşılık mahsuplaşması ve satışı ile ilgili yetkinin Belediye Başkanına ve Encümene verilmesinden bahsedilmektedir. Bizim tüm tasarruflarımız yatırıma yöneliktir. Biz istişareyi asla bırakmadan çok sevdiğimiz Adapazarı’mıza en güzel eserleri kazandırmak için çok çalışmayı sürdüreceğiz. Hep

söylüyoruz. Çalışmak bizim işimiz. Şehrin kalbi Adapazarı için milletimizin gösterdiği bu güzel teveccühe layık olmak için çıtayı hep yükselterek aşkla çalışmaya devam.” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Işıksu, konuşmasının sonunda haziran ayı içerisinde yer alan Kurban Bayramı’ndan söz ederek meclis üyelerinin ve şehir insanının Kurban Bayramı’nı tebrik etti. Adapazarı Belediyesi’nin bir sonraki olağan meclis toplantısı, 05 Temmuz 2023 Çarşamba günü saat 14.00’da gerçekleştirilecek.

Çalışmak Bizim İşimiz
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.