1. Haberler
  2. Gündem
  3. Cemil Yıldırım; Fransa’da millî takımımızın yanında yer aldı

Cemil Yıldırım; Fransa’da millî takımımızın yanında yer aldı

featured

Fransa’nın Erivan şehrinde düzenlenen Avrupa Şampiyonası’na, Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Başkanı Sayın Alparslan Erkoç’un daveti üzerine katılan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Bedensel Engelliler Kulüp Başkanı Cemil Yıldırım, yarı final ve final maçlarında millî takımımızın yanında yer aldı.

Başkan Yıldırım, şampiyon takımın başarısını kutlayarak, kulüp takımlarının yetiştirdiği sporcuların elde ettiği bu başarının tesadüf olmadığını ve büyük emeklerle bugüne gelindiğini vurguladı. Yıldırım, ampute futbolda kulüplerin ayakta kalabilmesi ve daha iyi sporcular yetiştirebilmesi için şehir halkının takımlarına sahip çıkması gerektiğini belirtti.

Başkan Yıldırım’ın bu anlamlı ziyareti, Türkiye bedensel engelli sporcularının uluslararası arenada elde ettikleri başarıların arkasındaki desteği ve gayreti bir kez daha gözler önüne serdi. Kulüplerin ve sporcuların bu tür desteklerle daha büyük başarılara imza atacaklarına olan inanç tam.

Cemil Yıldırım; Fransa'da millî takımımızın yanında yer aldı Cemil Yıldırım; Fransa'da millî takımımızın yanında yer aldı Cemil Yıldırım; Fransa'da millî takımımızın yanında yer aldı Cemil Yıldırım; Fransa'da millî takımımızın yanında yer aldı

Cemil Yıldırım; Fransa’da millî takımımızın yanında yer aldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!