• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Adapazarı


Denizlispor-Sakaryaspor: 0-1

featured

Sakaryaspor, deprem felaketi nedeni ile ara verilen lige kaldığı yerden başladı. Yeşil Siyahlılar Denizlispor’u 1-0 mağlup ederek 6’da 6 yaptı.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketi sonrasında liglere verilen bir aylık aranın ardından Sakaryaspor, Spor Toto 1.Lig’in 24.haftasında deplasmanda Denizlispor ile karşı karşıya geldi. Temsilcimizin vasat bir oyun sergilediği müsabakada Kassongo’nun 79’da penaltıdan attığı golle sahadan 1-0 galibiyet ile ayrılarak ligde 6’da 6 yapmayı başardı.

POZİSYON YOK

Karşılaşmanın ilk devresinde her iki takımda etkili bir oyun sergileyemezken ev sahibi ekip daha net pozisyonlar yakalayan taraf oldu. 20’inci dakikada Sakaryaspor savunmasının arkasına attılan pasta Özer topla buluştu. Özer’in uygun pozisyonda vuruşu auta gitti. 35’de ise Gökhan Süzen kullandığı köşe atışında Oğuz Yılmaz’ın vuruşu az farkla auta gitti. Sakaryaspor ise Oğuzhan Akgün’ün ceza sahası dışından çektiği sert şut ile tehlike yaratsa da top kalecide kaldı.

SERİYE DEVAM

Mücadelenin ikinci devresi ev sahibi ekibin atakları ile başlarken yeşil siyahlıalr pozsiyon üretmekte çok zorlandı. 78’inci dakikada  Dimitrov’un pasında ceza sahasında topla buluşan Miloseviç’in kale sahasına gönderdiği topta savunmanın elle müdahalesine hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Kassoongo yeşil siyahlıları 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın kalan bölümlerinde Sakaryaspor kontrolü ele alırken skoru korumayı başardı. Yeşil Siyahlılar bu galibiyet ile ligdeki serisini 6 maça çıkarttı.

Denizlispor-Sakaryaspor: 0-1

Stat: Denizli Atatürk

Hakemler: Abdullah Buğra Taşkınsoy, Oğuz Kaan Çalışır, Hasan Hüseyin Tetik

A. Denizlispor: Hüseyin Altıntaş, Leo Schwechlen, Hakan Çinemre, Özer Özdemir (Dk 73 Bekir Turaç Böke), Dja Djedje, Oğuz Yılmaz, Gökhan Süzen (Dk 73 Kevin Mayi), Mehmet Özkal, Muhammed Gönülaçar, Mustafa Çeçenoğlu, Ömer Şişmanoğlu

T.Direktör: Giray Bulak

Sakaryaspor: Furkan Köse, Çağlayan Menderes, Ümit Kurt, Bülent Uzun, Oğuz Yıldırım, Michal Nalepa (Dk 76 Hakan Yavuz), Dmytro Grechyshkin, Oğuzhan Akgün (Dk 80 Isaac Donkor), Odise Roshi (Dk 76 Zdravko Minchev Dimitrov), Burak Süleyman (Dk 61 Miloseviç), Kabongo Kasongo

T.Direktör: Taner Taşkın

Kırmızı Kart: Dk 88 Hakan Çinemre (Denizlispor)

Goller: Dk 79 Kabongo Kassongo Pen(Sakaryaspor )

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!