DEPREM BÖLGESİNE TUVALET VE BANYO HENDEK’TEN

featured

DEPREM BÖLGESİNE TUVALET VE BANYO HENDEK’TEN

10 ili etkileyen deprem felaketinde yaralar sarılmaya devam edilirken Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu Hendek Belediyesi atölyesinde deprem bölgesinde kullanılmak üzere acil bir şekilde tuvalet ve banyo imalatlarının başladığını duyurdu.

ÜRETİM HENDEK BELEDİYESİ ATÖLYESİNDE

Deprem bölgesindeki acil ihtiyaç kapsamında Hendek Belediyesi bu kez de atölyesini devreye soktu. Bu kapsamda, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun talimatıyla afet bölgesinin öncelikli ihtiyaçlarından olan tuvalet ve banyoların seri üretimine başlandığı açıklandı. Depremzedelerin daha fazla mağdur olmamaları adına zamanla yarışan ekipler Belediyenin öz kaynaklarıyla sıfırdan tuvalet ve banyo üretimi gerçekleştiriyor. Seri üretim sonrası tamamlanan banyo ve tuvaletler ivedilikle afet bölgesine ulaştırılacak.

BAŞKAN BABAOĞLU: TAMAMLADIKÇA GÖNDERECEĞİZ

Konuyla ilgili Hendek Belediyesi atölyesinde incelemeler yapan Başkan Babaoğlu, “Deprem bölgesine acil çözüm için düşündüğümüz tuvalet ve banyoların imalatları ekiplerimiz tarafından hızlı bir şekilde tamamlanıp afet bölgesine ulaştırılacak. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza böyle bir çalışmanın ihtiyaç doğrultusunda fayda sağlayacağını düşündük. Şu anda arkadaşlarımız zamanla yarışarak tuvalet ve banyoları yetiştirmeye çalışıyor. Seri bir şekilde imalata başladık. Tamamladıkça gönderimlerini gerçekleştireceğiz. Sakarya ve Hendek olarak oradaki kardeşlerimizin durumunu en iyi anlayan illerden biriside biziz. İnşallah bu çalışmalar sayesinde bir nebze olsun mağdur vatandaşlarımızın yaralarını sarmaya yardımcı oluruz” diye konuştu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!