Depremzede çocuklarla 23 Nisan eğlencesi!

featured

Özel Şahin Sağlık Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen ve Sakarya’da ikamet etmek zorunda kalan depremzede çocuklar için 23 Nisan şenliği organize etti.

Geçtiğimiz şubat ayında Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerden etkilenen çocuklar, bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı buruk geçirdi. Çocukların, bayram coşkusunu doyasıya yaşaması için bir süredir çalışmalar yürüten Özel Şahin Sağlık Meslek Lisesi, afetin ardından Sakarya’da ikamet etmeye başlayan depremzede çocuklar için 23 Nisan şenliği düzenledi. Okulun Maltepe yerleşkesinde onlarca depremzede çocuğun katılımıyla gerçekleştirilen şenlik, çeşitli etkinliklere sahne oldu.

Özel Şahin Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin birbirinden renkli kostümler giyerek çocukları eğlendirdiği şenlik; boyama etkinlikleri, çeşitli dans performansları, neşeli müzikler ve oyunlar, pamuk şeker ve patlamış mısır ikramlarıyla depremzede çocukların keyifli bir gün geçirmesine yardımcı oldu. Etkinliklerde Özel Şahin Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerine, 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri de destek verdi.

Okul kurucusu Hülya Bilgin Çolakoğlu’nun önderliğinde düzenlenen şenlik; İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Aziz Öğütlü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Musa Zor ve Adapazarı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Büyükbaş’ın katılımlarıyla gerçekleşti. Etkinliklerde Hülya Bilgin Çolakoğlu ve Okul Müdürü Tuğçe Öncel’e; Lâl Sanat Atölyesi, Metin Dağdeviren, 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, AdanZye Travel Agency ve Cinik satış ekibi çeşitli katkılar sundu.

Şenlikle ilgili açıklamalarda bulunan Hülya Bilgin Çolakoğlu, “Deprem, bizim de aşina olduğumuz ve maddi-manevi yıkıcılığına yakından şahit olduğumuz bir durum. Böyle dönemlerde umudu yitirmemenin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu bağlamda çocuklarımızın bayram coşkusunu her koşulda sürdürmesini kendimize görev bildik ve bu şenliği organize ettik. Çocuklarımızın tebessümünde ufacık da payımız olduğunu görürsek geleceğe ve umuda bir ışık yaktığımızı düşünür, biz de mutlu oluruz” ifadelerini kullandı.

Çolakoğlu, “Şahin Sağlık Meslek Lisesi olarak öğrencilerimize toplum bilinci, merhamet ve sosyal sorumluluk olgularının önemini anlatmak önceliklerimizden. Ne mutlu bize ki öğrencilerimiz, bu ve benzeri etkinliklerde aldıkları görevlerle bizi gururlandırıyorlar” diye konuştu. Katılım ve desteklerinden dolayı İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Aziz Öğütlü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Musa Zor ve Adapazarı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Büyükbaş’a şükranlarını sunan Hülya Bilgin Çolakoğlu, şu sözlerle konuşmasını noktaladı:

“Başta müdürümüz Tuğçe Öncel olmak üzere okulumuzun tüm öğrenci, öğretmen ve personeline; 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerine, boyama ve oyunlar gibi çeşitli etkinliklerde destek veren Lâl Sanat Atölyesi’ne, özel hazırladığı pastayla çocuklarımızın gününü tatlandıran Metin Dağdeviren’e, gönderdikleri kostümlerle şenliğimizi renklendiren İstanbul Cinik satış ekibine, müziklerle neşemizi pekiştiren AdanZye Travel Agency ve katılan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Çocuklarımızın neşesini daim etmek ve gelecek umudumuzu diri tutmak için Özel Şahin Sağlık Meslek Lisesi olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

Depremzede çocuklarla 23 Nisan eğlencesi! Depremzede çocuklarla 23 Nisan eğlencesi! Depremzede çocuklarla 23 Nisan eğlencesi! Depremzede çocuklarla 23 Nisan eğlencesi! Depremzede çocuklarla 23 Nisan eğlencesi! Depremzede çocuklarla 23 Nisan eğlencesi! Depremzede çocuklarla 23 Nisan eğlencesi! Depremzede çocuklarla 23 Nisan eğlencesi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!