1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Dokumacı sahada devam

Dokumacı sahada devam

featured

Dokumacı sahada devam

İYİ Parti milletvekili aday adayı Serdip Dokumacı saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Dokumacı son olarak Adapazarı İlçe Başkanı Doğan Şen ve yönetim kurulu üyeleri ile Atatürk Bulvarındaki esnafları ziyaret etti.

“DEĞİŞİMİN ADI İYİ PARTİ OLACAK!” Ziyarete ilişkin açıklama yapan Dokumacı, “Partimiz kurulduğundan beri yaklaşık 6 senelik süreçte tüm teşkilatlarımızla saha da hemşehrilerimizin yanında olmaya çalışıyoruz. Bu süreçte de aynı şekilde çalışıyoruz. Adapazarı İlçe Başkanımız Sn.Doğan Şen ve yöneticilerimiz ile Atatürk Bulvarındaki esnaflarımızı yaptığımız ziyarette hemşehrilerimizin yoğun ilgi ve alakasını gördük. Özellikle ekonomik açıdan büyük sıkıntı içersinde olan vatandaşlarımız büyük bir değişime hazırlanıyor. Ve görüyoruz hem ülkemizde hem şehrimizde bu değişimin adı İYİ parti olacak “dedi.

Dokumacı sahada devam
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!