Dr. Aydoğan Arslan: “Sen istersen her şey mümkün”

featured

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Serdivan Belediye Başkan Adayı Dr. Aydoğan Arslan, Serdivan için ortak akıl yürüterek tüm sorunları canla başla çalışarak aşacaklarını belirtti.

Arslan yaptığı açıklamada: ” Değerli Serdivan‘lılar, kıymetli hemşehrilerim. Sizlerin yüzünde tebessümü, gönlünüzde huzuru tesis etmek için yola çıktık. Serdivan’nın yıllardır süren sorunlarını çözecek tertemiz bir Serdivan’ı hep birlikte inşaa edeceğiz.  Bu süreçte sizden aldığımız kuvvet ile ortak akıl yürüterek tüm sorunlarınızı çözüme kavuşturmak için canla başla mücadele edeceğiz.  Biz sadece bir ittifakın değil gönüllerin adayı olmayı seçtik. Amacımız ayrıştırmak değil birleştirmek üzerine oldu. Adaylık dönemim de fikren ve bedenen yanımda olan çalışma arkadaşlarıma ve bize gönül kapılarını açan bütün değerli Serdivan’lı hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. 31 Mart’ta kazanan sadece biz değil, sorunları çözülmüş bir Serdivan olacak.  1 Nisan sabahı yeni bir başlangıç, doğru bir değişim istiyorsanız biz diyoruz ki; “Sen İstersen Herşey Mümkün”. Desteklerinizi bekliyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Allaha emanet olunuz.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!