hacklinksakarya escortSakarya escortHealthSapanca escortSapanca escortsakarya escortsakarya escortsakarya escortDubai escortsBatumi escortsKosovo escortsCyprus escortsAthens escortsAlbania escortsSkopje escortsİstanbul escortsAlanya escortsAnkara escortsAntalya escortsBodrum escortsBursa escortsFethiye escortsİzmir escortsCasibom güncel girişDinamobet güncel girişKıbrıs escortKıbrıs escort bayancyprus escortsescort in cypruskıbrıs masöz escortkıbrıs vip escortkıbrıs üniversiteli escortkıbrıs türbanlı escortkıbrıs grup escortkıbrıs cimcif escortkıbrıs rus escortkıbrıs ukraynalı escortgirne escortlefkoşa escortlimassol escortsnicosia escortskyrenia escortsayia napa escortskıbrıs rus escortkıbrıs ukraynalı escortkıbrıs outcall escortkıbrıs gece hayatı 2025ayia napa gece hayatıgirne gece hayatılimassol gece hayatıcastle club ayia napabiyax night clubkıbrıs trans escortkıbrıs arap escortkıbrıs anal escortCasibom güncel girişTekirdağ escortYalova escortSamsun escortKonya escortFethiye escortBodrum escortKuşadası escortÇanakkale escortTrabzon escortMarmaris escortMarmaris escortMardin escortizmir escortTrabzon escortsapanca escortsapanca escortsapanca escortsapanca escortsapanca escortMalatya escortAdıyaman escortMardin escortcasibomvdcasinoErzurum escortTrabzon escortDiyarbakır escortKayseri escort
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Dr. Aydoğan Arslan: “Serdivan bir illüzyon! Biz bunu gerçeklikle buluşturacağız”

Dr. Aydoğan Arslan: “Serdivan bir illüzyon! Biz bunu gerçeklikle buluşturacağız”

featured

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Serdivan Belediye Başkan adayı Dr. Aydoğan Arslan gerçekleştirecekleri projeler ile Serdivan’a yeni bir soluk getireceklerini belirtti.

“Nasıl yönettiler”

Arslan açıklamasında: “1999 Marmara depremi sonrasında Adapazarı’nda imarın durması ile yapılaşma Serdivan’a kaydı. Bu şekilde talep oluşan ilçemiz göç, müteahhitler ve üniversitenin varlığı ile de hızlı bir gelişim sürecine girerek, sosyo ekonomik yapının en gelişmiş olduğu ilçe durumuna geldi. Bu belediye başarısı değildi.
Peki böyle bir çekim merkezini belediyecilik anlamında nasıl yönettiler” dedi.

“Alt yapı yok”

Arslan: “Şimdi Serdivan’a baktığımız da lüks binalar, AVM’ler, hastaneler ve cafelerde hareketli bir görüntü var. Ama merkezin içinde olan milyonluk villaların kanalizasyonları, alt yapıları yok. Trafik sorununu çözme iradesi yok. Atık sular tarım arazilerine akıyor. Bazı bölgelerde sağlıklı voltaj akımı yok. Altyapı hizmetlerinde bir gelişme yok” diye belirtti.

“Üstü şahane, altı virane”

Arslan: “Yerin üstü müteahhitlerle şahane, yerin altı belediye yüzünden virane. Yazık günah. Buraya yatırım yapan inşaat firmalarına da, o mülkleri edinen yatırımcılara da yazık. Vatandaşın parası da, belediyenin parası da milli servettir” dedi.

“Talep var karşılık yok”

Arslan: “Gelelim kırsala. Uzak mahallelerde trafik yok, karmaşa yok ancak yine alt yapı yok. Yollar bakımsız. Bir çok talep var ve karşılanmadığını söylüyorlar. Şimdi biz ne yapacağız? Serdivan merkezin lüksünü kırsala, kırsalın konforunu merkeze taşıyacağız. Serdivan ilüzyonunu, gerçeklikle buluşturacağız. Yerin üstünü güzelleştiren yatırımcıya, aynı güzellikte altyapı hizmeti sunacağız. Parklar sosyal alanlar ile kırsalın yeşilini ve sakinliğini merkeze taşırken, merkezin konforlu yollarını, fiber internetini kırsal ile buluşturacağız. Serdivan illüzyonunu, gerçeklikle buluşturacağız” diye ifade etti.

 

Dr. Aydoğan Arslan: “Serdivan bir illüzyon! Biz bunu gerçeklikle buluşturacağız”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.