2026 Adapazarı İmsakiyesi
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İftara kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
Essen

Essen

  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Erenler Belediye Başkanı Kılıç kalp krizi geçirdi

Erenler Belediye Başkanı Kılıç kalp krizi geçirdi

featured
MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISINDA KONUŞAN ERENLER BELEDİYE BAŞKANI FEVZİ KILIÇ, KÜPÇÜLER VE YENİ MAHALLEDE YILLARIN SORUNUNUN ÇÖZÜLMESİ KONUSUNDA İHALENİN GERÇEKLEŞTİĞİNİ MÜJDELEDİ. BAŞKAN FEVZİ KILIÇ, "1 CADDEMİZİ VE 31 SOKAĞIMIZI KAPSAYAN ALT VE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARIMIZ İÇİN İHALE GERÇEKLEŞTİ. YILLARIN SORUNUNA İLK KAZMA VURULUYOR. HAYIRLI OLSUN" (İHA/SAKARYA-İHA) Mayıs Ayı Meclis Toplantısında konuşan Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Küpçüler ve Yeni Mahallede yılların sorununun çözülmesi konusunda ihalenin gerçekleştiğini müjdeledi. Başkan Fevzi Kılıç, "1 caddemizi ve 31 sokağımızı kapsayan alt ve üstyapı çalışmalarımız için ihale gerçekleşti. Yılların sorununa ilk kazma vuruluyor. Hayırlı olsun" dedi.
0
Paylaş

Erenler Belediye Başkanı Kılıç kalp krizi geçirdi

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç makamında kalp krizi geçirdi.
Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç kalp krizi geçirdi. Makam odasında kalp krizi geçiren Kılıç, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kılıç’ın durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Erenler Belediye Başkanı Kılıç kalp krizi geçirdi
+ - 0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!