1. Haberler
  2. Gündem
  3. ERENLER BELEDİYESİ “İŞ HAYATINDA ETİK VE AHLAK” KONULU EĞİTİM PROGRAMI DÜZENLEDİ

ERENLER BELEDİYESİ “İŞ HAYATINDA ETİK VE AHLAK” KONULU EĞİTİM PROGRAMI DÜZENLEDİ

featured

Erenler Belediyesi, Etik Haftası sebebiyle “İş Hayatında Etik ve Ahlak” konulu eğitim programı düzenledi. Prof Dr. Tahsin TURĞAY’ın eğitimci olarak yer aldığı eğitim programı, belediye binasında personelin katılımıyla gerçekleşti.

 

Erenler Belediyesi’nin Etik Haftası Etkinlikleri sebebiyle düzenlediği eğitim programı belediye binasında gerçekleşti. Belediye personelinin katıldığı programda eğitimci olarak Prof. Dr. Tahsin TURĞAY yer aldı. Etik konusu işlenen eğitimde, Prof. Dr. Tahsin TURĞAY kamuda hizmet bilincinin önemine vurgu yaparak, etik ve ahlak, etik davranış ilkeleri, etik davranış ilkelerinin uygulaması ve etik kültürünün yerleştirilmesi ile kamu görevlilerinin etik konusunda neler yapması gerektiği ile ilgili mevzuat temelli konuları işledi. Belediye Başkan Vekili Ayhan KARAKAYA, Belediye Başkan Yardımcıları Banu YEŞİL, Yusuf SÖĞÜTDELEN ve Uğur BAŞSÖZ’ün de yer aldığı eğitimde, belediye personeli de eksiksiz katılım sağladı.

ERENLER BELEDİYESİ “İŞ HAYATINDA ETİK VE AHLAK” KONULU EĞİTİM PROGRAMI DÜZENLEDİ
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!