1. Haberler
  2. Erenler Haberleri
  3. ERENLER’E BÜYÜK YATIRIM GELİYOR

ERENLER’E BÜYÜK YATIRIM GELİYOR

featured

ERENLER’E BÜYÜK YATIRIM GELİYOR

 

Global Zincir bir otel markasının danışmanlığını yürüten Mehmet YÜCE, Erenler Belediye Başkanı Şenol DİNÇ’i ziyaret ederek, Erenler’e yapılacak otel yatırımı ile ilgili bilgi verdi.

 

Global Zincir bir markaya ait bir otelin Erenler’de yapacağı yatırım ile ilgili Erenler Belediye Başkanı Şenol DİNÇ’e bilgi vermek üzere ziyarette bulunan Yatırım Danışmanı Mehmet YÜCE, otel ile ilgili detaylı bilgiler vererek şunları kaydetti; “Erenler Belediye Başkanımız Şenol DİNÇ’e teşekkürlerimizi sunuyorum. Öncelikle belirtmek isterim ki, Erenler İlçemiz yatırım açısından çok uygun bir yer, Şehrin girişinde olması bile büyük bir ayrıcalık. Başkanımız da sağ olsun bizlere yatırım konusunda desteğini esirgemedi. 2025 Haziran ayında otelimizi faaliyete geçireceğiz. Erenlerimize hayırlı olsun”

 

SADECE KAMU DEĞİL, ÖZEL SEKTÖR YATIRIMLARININ DA GÖZDESİ OLACAĞIZ

Erenler Belediye Başkanı Şenol DİNÇ, yapılacak Global Zincir üyesi otelle ilgili Mehmet YÜCE’ye teşekkürlerini ileterek, yatırımı gerçekleştirecek olan iş adamı Mahkum KARDAN’a da hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Yatırımla ilgili açıklamalarını sürdüren Erenler Belediye Başkanı Şenol DİNÇ; “Erenlerimiz hak ettiği yere gelecektir. Canla başla çalışıyoruz diye hep söylüyoruz, işte bu yatırım da ilk meyvelerimizden biri diyebiliriz. Erenlerimiz tüm yatırımcılarımıza açıktır. İlçeyi analiz ettiğinizde, sadece sanayi, tarım ve konuttan ibaret değiliz. Hizmet sektörü için de büyük olanaklarımız var. Sadece kamu değil, özel sektörün yatırımlarının da gözdesi olacağımıza inanıyoruz ve bu amaçla çalışıyoruz. Özel sektörün de bu anlamda, elini taşın altına koyması gerekiyor. Bu sebeple yatırımcımız Mahkum KARDAN’a teşekkürlerimi sunuyorum. Yaptıkları anlaşmanın hayırlı olmasını temenni ediyorum. İleriki günlerde projeyle ilgili gerekli bilgilendirmeyi firma yapacaktır.” dedi.

ERENLER’E BÜYÜK YATIRIM GELİYOR
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!