1. Haberler
  2. Erenler Haberleri
  3. ERENLER’DE YÖRESEL ÜRÜNLER TANITIM GÜNLERİ BAŞLIYOR

ERENLER’DE YÖRESEL ÜRÜNLER TANITIM GÜNLERİ BAŞLIYOR

featured

ERENLER’DE YÖRESEL ÜRÜNLER TANITIM GÜNLERİ BAŞLIYOR

 

Erzurumlular Derneği tarafından düzenlenecek Yöresel Ürünler ve Cağ Kebabı Günleri Erenler Belediyesi Kapalı Pazar Yerinde 6-9 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.

 

Erzurumlular Derneği tarafından gerçekleştirilecek Yöresel Ürünler ve Cağ Kebabı Günleri etkinliği sebebiyle, Erenler Belediye Başkanı Şenol DİNÇ’e ziyarette bulunan Erzurumlular Derneği Başkanı Dursun Murat AK Erenler Belediyesi Kapalı Pazar Yerinde yapacakları etkinlikle ilgili kapsamlı bilgiler vererek, Başkan Şenol DİNÇ’i de aralarında görmekten mutluluk duyacaklarını belirtti. 6 Haziran ile 9 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinliğe, tüm Sakarya halkını da beklediklerini belirten Dursun Murat AK, aynı zamanda hem yöresel lezzetlerin tadına varılacağını hem de yöresel müziklerin gün boyu çalınacağını belirtti.

 

 

ERENLER BÜYÜK BİR AİLEDİR

Erenler Belediye Başkanı Şenol DİNÇ, yapılacak etkinlikle ilgili Erzurumlular Derneği Başkanı Dursun Murat AK’a teşekkür ettikten sonra, bu gibi faaliyetleri destekleyeceklerini belirterek açıklamalarına şöyle devam etti; “Bizler her dernek ve kuruluşa eşit mesafedeyiz. Adaletli ve ulaşılabilir hizmet vermek için çalışıyoruz ve bunu da yaptığımızı düşünüyoruz. Erzurumlular Derneğimiz de bize gelerek böyle bir etkinlik talepleri olduğunu belirtti. Kapalı Pazar Yerimizde bu etkinliğin yapılabileceğini belirttik. Diğer dernek ve kuruluşlarında taleplerini değerlendiriyoruz. Erenler’de birçok milletten vatandaşımız yaşamakta. Yöresel anlamda her bir bireyimizin kültürünü yaşatması ve tanıtması bizler için oldukça önemli.”

ERENLER’DE YÖRESEL ÜRÜNLER TANITIM GÜNLERİ BAŞLIYOR
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!