Finish’ten Dünyanın Cyclesync Teknolojisine Sahip İlk Tableti: Yeni Finish Ultimate Plus FINISH ULTIMATE PLUS İLE SU TASARRUFU MÜMKÜN

featured

Finish’ten Dünyanın Cyclesync Teknolojisine Sahip İlk Tableti: Yeni Finish Ultimate Plus

FINISH ULTIMATE PLUS İLE SU TASARRUFU MÜMKÜN

 

 

Finish’in Türkiye’nin suyunu korumak için 4 yıl önce başlattığı “Yarının Suyu” hareketiyle, 6 milyondan fazla hane bulaşıkları sudan geçirmeden makineye koyarak 25 milyon ton su kurtardı. Finish şimdi de dünyada bir ilke daha imza atarak Cyclesync teknolojisiyle geliştirilen Ultimate Plus’ı tüketicilerin kullanımına sundu. 4 aşamalı sıralı etkiye sahip Ultimate Plus, yanmış ve zorlu lekelerde de bulaşıkları sudan geçirmeye son vermeye davet ediyor.

 

Türkiye’nin suyunu korumayı misyon edinen lider bulaşık makinesi deterjanı Finish, 4 yıl önce başlattığı “Yarının Suyu” hareketiyle her yıl bir göl dolusu suyun kurtarılması anlamına gelen tasarruf alışkanlıkları için adım atmaya devam ediyor. Bulaşıkları makineye koymadan önce sudan geçirmeye son verme çağrısı yapan Finish, böylece her yıkamada 57 litre su tasarrufunun mümkün olduğunu vurguluyor.

Su tasarrufu için en önemli etkenlerden birinin de ürün performansı olduğuna inanan ve sürekli daha iyisi için çalışan Finish, 4 aşamalı sıralı etkiye sahip Cyclesync teknolojisiyle geliştirilen Ultimate Plus ile bulaşıkları, sudan geçirmeden yanmış ve zorlu lekelerden kurtarmaya davet ediyor.

Bulaşık makinasının tarihi yolculuğundan ilham alarak kurgulanan reklam filminde, Türk tüketicisinin yanmış ve zorlu lekeleri sudan geçirme alışkanlığına da vurgu yapılıyor. Dünyanın Cyclesync teknolojisine sahip ilk tableti yeni Finish Ultimate Plus içeriğindeki bileşenler bulaşıklarınıza sırasıyla etki ediyor ve farklı leke tiplerine karşı temizlik gücünü arttırıyor. Yeni Finish Ultimate Plus şimdi sizi yanmış lekeleri bile sudan geçirmeyerek her yıkamada 57 litre su tasarrufu sağlamaya çağırıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!