Gelişim kazandı 78-49

featured

Gelişim kazandı 78-49

Basketbolde U 14 ler erkekler grup karşılaşmalarında, ilimizi  temsil eden Gelişimspor Basketbol takımı, grupta ilk maçını Salı akşamı  kazandı. Temsilcimiz ev sahibi Kırklareli temsilcisi olan Kırklareli Belediyesporu 78-49 yendi. Dünde ikinci  müsabakasını LüleburgazKoleji ile oynayan Gelişimsporun grup finali oynayıp oynayamayacağı bu karşılaşma sonunda belli olacaktı. Karşılaşmalar geç oynandığı için sonuçlara günü birlik ulaşamadığımız için  Gelişimsporun Kırklareli’nde grup finali oynayıp oynayamayacağını gazetemizin yarınki sayısında takip edebilirsiniz.

Basketbolde gençler pota altına indi

Basketbolde ligler teker teker sona koşuyor. Salı akşamında pota altında  sırayı gençler aldı. Yapılan ilk iki karşılaşmada fovari gösterilen BŞB ile Andspor rakiplerini yendiler. Akşamın ilk pota altı mücadelesinde Büyükşehir Belediye  Anadolu Basketi ilk 20 dakikası 47-27 sonuçlanan mücadeleden 92-43 galip ayrıldı.

AND – SAK.BASKET  HEYECAN YARATTI

Basketbol gençlerde  akşamın ikinci pota altı mücadelesi izleyenlere güzel bir basket akşamı yaşattı. H.Yüksel sarı ve Salih Acar hakem ikilisinin yönettiği keyifli Basket akşamında  Andspor büyük çekişmeye sahne olan mücadelenin ilk 20 dakikasını 46-37 önde kapadı. Son iki periyot tada büyük çekişmeye sahne olan Andspor-Sakaray Basket maçının galibi 90-77 ile Andspor oldu.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!