Gelişim Kırklarelini fet etti

featured

Sakarya Basketbolunu U 14 lerde temsil eden ,bu yaş grubunda Sakaryada yenilgisiz şampiyon olan Gelişimspor Marmara grupu maçları için gitti kırklarelinde tüm rakiplerinide yenerek Türkiye genelinde  bu yaş grubunda 32 takım arasında kalmayı başardı. İki kocaedli takımın yenerek Kırklarelinde bir olan Gelişim  17-25 Martta Anadolu kupasında mücadele edecek.

ZAFERİN HİKAYESİ

Gelişimin Kırklarelindeki Pot aaltı mücadelesi ,İkiTrakya takımı Kırklareli Belediye ve Luleburgaz Akın koleji galibiyetleriyle başladı. Temsilcimiz sonrasında Grup finali için komşu Kocaeli  Basket ile oynadı. Bu karşılaşmayıda kazanan Gelişimin karşısına  bu kez yine bir Kocaeli temsilcisi  çıktı. Marmara grup birinciliği mücadelesi pota altında nefes keserke, normal süre 41-41 bitti. Şampiyonu belirleyecek olan uzatma bölümünde  Gelişim Marmara grup birinciliğine 47-44 lük sonuçla ulaşarak  adını Türkiyedeki 32 takımın mücadelesine sahne olacak olan Anadolu  kupasına yazdırdı. NAZIM AKTÜRK

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!