Essen

Essen

  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Gençler ve büyükler aynı parkta: Hareketlilik Haftası’na anlamlı kutlama

Gençler ve büyükler aynı parkta: Hareketlilik Haftası’na anlamlı kutlama

featured

Büyükşehir Belediyesi, 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında gençlerle büyükleri bir araya getirdi. Aziz Duran Parkı’nda başlayan etkinliklerde kuşaklar buluşurken, nesiller arası dayanışma ile sporun ve hareketli yaşamın önemine dikkat çekildi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik Eğitimi Şube Müdürlüğü ile Yaşlı Destek Merkezi (YADEM) iş birliğiyle düzenlenen organizasyonda, Sezginler Turizm Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 65 yaş üstü eli öpülesi yaşlılarla bir araya geldi.

 

Tecrübe ile enerjinin buluşması

Park içerisinde yapılan ısınma hareketleri, yürüyüş ve çeşitli sportif faaliyetlerle hem gençler hem de yaşlılar aynı heyecanı yaşadı. Etkinliklerin ikinci adresi ise Macera Park oldu. Burada gerçekleştirilen “Kuşak Buluşmaları” programında büyüklerimiz, hayat tecrübelerini gençlerle paylaşırken gençlerimiz ise enerjileriyle büyüklerimize moral verdi.

 

Kuşaklar arası köprülerin kurulduğu bu özel buluşmada hem spor hem de sohbetlerle sıcak bir atmosfer oluştu.

 

Avrupa Hareketlilik Haftası ruhu

Bu buluşmayla her yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında 50’ye yakın ülke ve binlerce kentte kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası’nın bu yılki teması doğrultusunda sağlıklı yaşam, hareketlilik ve kuşaklar arası dayanışmaya dikkat çekildi.

Gençler ve büyükler aynı parkta: Hareketlilik Haftası’na anlamlı kutlama
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.