1. Haberler
  2. Geyve Haberleri
  3. Geyve Belediye Başkanından Nezaket dolu ziyaret.

Geyve Belediye Başkanından Nezaket dolu ziyaret.

featured

Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız, ASKF ziyaret etti.

Bugün, öğleden sonra ikide ASKF yönetimi ile Geyve ilçesinde randevusu olan ancak, tehlikeli yağışlar nedeniyle Valilik tarafından acil toplantıya çağrılan ve Geyve’deki rendavusuna zorunlu gelemeyen Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız’dan Valilik toplantı sonrası ASKF nezaket dolu bir ziyaret gerçekleştirildi.

Başkan Yaşar Zımba ” Acil Valilik toplantısı nedeni ile bizle Geyve’de görüşemeyen Başkan Selçuk Yıldız, biz Geyve’de iken Valilik toplantısı  sırasında bizleri aradı üzüntülerini dile getirdi, toplantı sonrasında tekrar arayarak Hayırlı olsun ziyaretimizi kabul ettiğini, kendisinin, iadeyi ziyaret ile hayırlı olsun ziyareti yapmak istediğini söyledi.

Başkana Nezaketi, duyarlığı için teşekkür ediyorum.  Gönlümüzü feth etti.  Amatör spor branşları ve Futbolda BAL ligi ve sonrası hedefi ile çıktığı yolda başarılar dileriz.

Başkan Selçuk Yıldızı, Belediye Başkanlığı için kutluyor, çalışmalarında  kolaylıklar diliyoruz. Dedi.

Amatör spor evinde Başkan Selçuk Yıldız’ı, ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Futbol il temsilcisi Tezcan Demir, yöneticiler Necmettin Koçak, Salih Yıldırım, Uğur Kobaş karşılarken,

Sakaryaspor farkındalığına katkı sağlamak adına Başkan Selçuk Yıldız’a Sakaryaspor atkısı takdim edildi.

Geyve Belediye Başkanından Nezaket dolu ziyaret.
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!