• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Adapazarı


Hakem Öyle İstedi!

featured

3.Lig’e yükselme play-off grubu çeyrek finalinde temsilcimiz  Hendekspor, İstanbul temsilcisi Kartal Bulvarspor ile Yalova’da karşı karşıya geldi. Müsabaka 2-1 Hendek üstünlüğü ile devam ederken rakip oyuncunun hakeme saldırması nedeni ile müsabaka tatil edildi.

İLK DEVRE 1-0

Bölgesel Amatör liginde 3. Lige terfi çeyrek final müsabakasında Bulvarspor ile Hendekspor, Yalova Atatürk Stadında karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan Hendekspor 3. Dakikada Emrah karşı karşıya kaldığı pozisyonu gole çeviremedi. Maçın 9. Dakikasında kalecinin hatasını değerlendiren Halil pozisyonu gole çevirdi ve Hendekspor 1-0 öne geçti. Maçın 36. Dakikasında Bulvarspor’da Hakan Öztürk’le mutlak golden yararlanamadı. Maçın ilk yarısı Hendekspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

MAÇ TATİL EDİLDİ
Maçın ikinci yarısının 49. Dakikada Hakan Öztürk kendi becerisiyle ceza sahasına girdi. Hendekspor defansı müdahale edemeyince topu filelerle buluşturdu. Bulvarspor skora dengeyi getirdi. 1-1 Maçın 72. Dakikasında Halil’in şutu Bulvarspor defansına çarpan top ofsayt gerekçesi ile durdu ve pozisyonu takip eden Emrah golü kaydetti. Hendekspor yeniden öne geçti ve skor 2-1 oldu. Maçın 87. Dakikasında Bulvarspor’lu Muammer Maçın hakemine itirazda dolayı 87. Dakikada kırmızı kart gösterince saha bir anda karıştı. Kirmizi kart gören Muammer Hakeme tepkisini yumruk atarak gösterince saha gerildi. Maçın Buğrahan Dilkan İnanır maçı tatil etti ve Emniyet güçlerinin kontrolünde soyunma odasına gitti.

Temsilccimiz lehine tescil edilmesi beklenen müsabakanın kararı sonrası Hendekspor , 3.Lig2e yükselme grubu play-off yarı finalinde İstanbul temsilcisi Bağcılar ile karşı karşıya gelecek.

 

Bulvarspor: 1
Hendekspor: 2
Stad: Yalova Atatürk
Hakemler: Buğrahan Dilkan İnanır, Volkan Altuntaş, Satılmış Furkan Demir, Kerim Çataklı

Bulvarspor: Osman, Ceyhun, İlker, Muammer, Ulaş, Furkan, Emirhan, Fuat(Mustafa), Dündar(Yusuf), Murat, Hakan
Antrenör: Doğan Engin
Hendekspor: Bülent, Burak Balcı, Ahmet, Onur Demir, Hakkı Helvacı, Onur Çelik, Kerim, Hakan Soylu(Kartal), Emrah(Berkay Ekici), Burak Toker, Halil
Antrenör: Talip Toprak
Goller: Dk. 49 Hakan Öztürk (Bulvarspo), Dk.9 Halil, Dk. 72 Emrah (Hendekspor)

17.30 Bağcılarspor – Dudulluspor (Maltepe Hasan Doğan) 2-0 
17.30 Kartal Bulvarspor – Hendekspor (Yalova Atatürk) 1-2

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!