HENDEK MECLİSİ 2 MADDEYİ KARARA BAĞLADI

featured

HENDEK MECLİSİ 2 MADDEYİ KARARA BAĞLADI

Hendek Belediyesi Mayıs ayı olağan Meclis toplantısı, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu Başkanlığında Hendek Belediyesi Ana Hizmet Binasında bulunan Meclis Salonunda yapıldı.

ANA HİZMET BİNASINDA

2 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı Hendek Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısı Hendek Belediyesi Ana hizmet binasında bulunan Belediye Meclis Salonunda gerçekleşti. Başkan Babaoğlu bazı birim müdürlüklerinde değişikliğe gidildiğini ifade ederek Zabıta Müdürü olarak yıllarca hizmet vermiş olan ve geçici olarak Strateji Geliştirme Müdürlüğüne atanıp yıllık izin planlamasından sonra emekliliğe ayrılacak olan Hasan Dikmen’in yerine Harun Kaynak’ın yeni Zabıta Müdürü olduğu, İmar ve Şehircilik Müdürü olan Ezigi Uçarer’in doğum izni sebebiyle yerine geçici olarak vekalet eden Hasan Altuntaş’ın görevinin tamamlandığını ve Ezigi Uçarer’in tekrar İmar ve Şehircilik Müdürü olarak devam edeceğini, sözleşmeli memur olup Cumhurbaşkanlığı kararıyla memuriyete geçen Bilgi İşlem Müdürlüğünden Mehmet Temizce’nin Bilgi İşlem Müdürü olduğu, yine sözleşmeli memur olup Cumhurbaşkanlığı kararıyla memuriyete geçen Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden Metin Işıker’in Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak atandığını, yıllarca muhasebede görev alan Adem Saçar’ın ise yeni Mali Hizmetler Müdürü olduğunu duyurdu. Başkan Babaoğlu yeni atanan müdürlere görevlerinde başarılar dileyerek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

GÜNDEM MADDELERİ

Konuşmaların ve yoklamanın ardından gündem maddelerine geçildi. Gündemin 1. maddesi olan “ Belediyemiz 2022 mali yılı bütçesi kesin hesabı ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon Raporunun görüşülmesi” maddesi oy birliğiyle kabul edilirken gündemin 2. maddesi olan “  İlçemiz Başpınar Mahallesi 995, 996, 110, 611, 612, 613, 192, 715, 181 sayılı adaların bir kısmını kapsayan alan ile ilgili hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planında kısmi revizyon yapılması konusunun görüşülmesi” maddesi oybirliğiyle imar ve bayındırlık komisyonuna havale edildi.

Meclis sonunda konuşan Başkan Babaoğlu alınan tüm kararların hayırlı olmasını diledi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!