• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Adapazarı


HENDEK´TE 19 MAYIS COŞKUSU

featured

HENDEK´TE 19 MAYIS COŞKUSU

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, Hendek Kaymakamlığı önünden Cumhuriyet Meydanına kadar süren Gençlik Yürüyüşü ile başladı. Yürüyüşün ardından kutlamalar Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk anıtına çelenk sunma töreni ile devam edip, Yeni Spor Salonunda son buldu.

GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları İlçe Protokolü, Öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla Gençlik Yürüyüşüyle başladı. Hendek Kaymakamlığı önünde toplanan İlçe protokolü, öğretmen ve öğrencilerden oluşan kortej, Muammer Sencer Caddesi istikametinden Cumhuriyet Meydanına kadar Dev Türk Bayrağı ve Atatürk Bayrağı eşliğinde yürüyerek halkı selamladı. Gençlik Yürüyüşü vatandaşlar tarafından büyük beğeni aldı.

YOĞUN KATILIM

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Çelenk sunma törenine Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Yenilmez, Hendek İlçe Emniyet Müdürü vekili Serkan Duran, Hendek İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Süleyman Sercan Candan, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, Askeri erkan, Bürokratlar, Daire müdürleri, Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Muhtarlar, Okul müdürleri, Öğretmenler ve öğrenciler ile çok sayıda vatandaş katıldı. Hendek İlçe Gençlik ve Spor Müdürünün anıta çelenk sunmasının ardından törende saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okunarak Cumhuriyet Meydanındaki tören son buldu.

YENİ SPOR SALONU

Cumhuriyet Meydanındaki çelenk sunma töreni sonrası İlçe protokolü ve vatandaşlar Hendek Yeni Spor Salonunda düzenlenen etkinliklere katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlikte Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır ve Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu halkı selamladı. Hendek İlçe Spor Müdürü Süleyman Akıcı tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Konuşmaların ardından, Hendek Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Hendek Anadolu lisesi öğrenciler tarafından şiirler okundu. Halk Eğitim merkezi folklor ekibi, Hendek Jimnastik Spor Kulübü sporcuları, Hendek Taekwondo Kulübü sporcuları ve Hendek İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri tarafından jimnastik gösterileri yapıldı. Gösteriler sonrası etkinlikler kapsamında İlçede yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere İlçe Protokolü tarafından hediyeleri takdim edildi ve tören sona erdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!