hacklinksakarya escortSakarya escortHealthSapanca escortSapanca escortsakarya escortsakarya escortsakarya escortDubai escortsBatumi escortsKosovo escortsCyprus escortsAthens escortsAlbania escortsSkopje escortsİstanbul escortsAlanya escortsAnkara escortsAntalya escortsBodrum escortsBursa escortsFethiye escortsİzmir escortsCasibom güncel girişDinamobet güncel girişKıbrıs escortKıbrıs escort bayancyprus escortsescort in cypruskıbrıs masöz escortkıbrıs vip escortkıbrıs üniversiteli escortkıbrıs türbanlı escortkıbrıs grup escortkıbrıs cimcif escortkıbrıs rus escortkıbrıs ukraynalı escortgirne escortlefkoşa escortlimassol escortsnicosia escortskyrenia escortsayia napa escortskıbrıs rus escortkıbrıs ukraynalı escortkıbrıs outcall escortkıbrıs gece hayatı 2025ayia napa gece hayatıgirne gece hayatılimassol gece hayatıcastle club ayia napabiyax night clubkıbrıs trans escortkıbrıs arap escortkıbrıs anal escortCasibom güncel girişTekirdağ escortYalova escortSamsun escortKonya escortFethiye escortBodrum escortKuşadası escortÇanakkale escortTrabzon escortMarmaris escortMarmaris escortMardin escortizmir escortTrabzon escortsapanca escortsapanca escortsapanca escortsapanca escortsapanca escortMalatya escortAdıyaman escortMardin escortcasibomvdcasinoErzurum escortTrabzon escortDiyarbakır escortKayseri escort
  1. Haberler
  2. Spor
  3. İlker Püren: “Sahada psikolojik olarak eksik kaldık”

İlker Püren: “Sahada psikolojik olarak eksik kaldık”

featured
İLKER PÜREN (FEHİME KARTAL/KOCAELİ-İHA) Sakaryaspor Teknik Direktörü İlker Püren, Kocaelispor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Psikolojik olarak sahada eksik kaldık" dedi.

Sakaryaspor Teknik Direktörü İlker Püren, Kocaelispor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Psikolojik olarak sahada eksik kaldık” dedi.
Trendyol 1. Lig’in 31. haftasında Sakaryaspor, deplasmanda Kocaelispor’a 3-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Sakaryaspor Teknik Direktörü İlker Püren açıklamalarda bulundu. Püren, “Çok üzgünüz. Bunu kabullenemiyorum. Günlerdir bu maçın heyecanını, oyuncularımızla beraber yaşamak, yaşatmak, onlara hissettirmek için yoğun mesai harcadık. Futbolda galip, mağlup olabilirsiniz ama buradaki oyun çok farklı olmalıydı. Camiamız, şehrimiz bunu hak etmedi. Böyle maçlar coşkuyla, inançla, savaşarak kazanılır. Biz bugün bu savaşta eksik kaldık. Hiç beklemediğim reaksiyondu. Sebeplerini oyuncularımızla konuşacağız. 6 maç var önümüzde, bunu alsaydık ileri dönük farklı hedefler koyabilirdik. Yine hiçbir şey bitmiş değil. Bu gücü ortaya koyabilecek güçte, iradedeyiz” diye konuştu.

“Galibiyeti taraftarımıza hediye etmek için buradaydık”
Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan İlker Püren, “Ezeli rekabetin sahaya yansıması farklı. Taraftarımıza hediye etmek için buradaydık. Bu mutluluğu onlara yaşatamamaktan çok üzgünüm. Bazen çok fazla istemek, çok fazla motive olmak böyle olabiliyor, bizi engelledi diyebilirim. Burak Çoban, Sakaryalı. Herkes onun ritmini gösterse, kimse alınmasın, mücadele edilmesi gereken ruh oydu. Onu ortaya koymamız gerekiyordu. Ben dahil hepimiz o reaksiyonu ortaya koymamız lazımdı. Benim kızdığım ve kabullenemediğim nokta buydu. Psikolojik olarak sahada eksik kaldık” ifadelerini kullandı.

İlker Püren: “Sahada psikolojik olarak eksik kaldık”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.