1. Haberler
  2. Siyaset
  3. İYİ Parti Sakarya Milletvekili Adayı Selçuk Kılıçaslan, Sakarya’yı karış karış geziyor. Hayırlı işler diledi

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Adayı Selçuk Kılıçaslan, Sakarya’yı karış karış geziyor. Hayırlı işler diledi

featured

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Adayı Selçuk Kılıçaslan, Sakarya’yı karış karış geziyor.

Hayırlı işler diledi

Kılıçaslan ilk olarak İYİ Parti Hendek İlçe Başkanı Fatih Bayındır, İl ve İlçe yöneticileri ile Hendek esnafını ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Kılıçaslan: “Hendek İlçe Başkanımız Sayın Fatih Bayındır ve yöneticilerimiz ile birlikte Hendek’li esnaflarımıza hayırlı işler diledik. Her zamanki sıcak yaklaşımları ve gönülden destekleri için değerli hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Sağ olsunlar var olsunlar. #SakaryaTarihYazacak”dedi.

Sosyal ve Ekonomik projeleri anlattı

Kılıçaslan, Akyazı ilçesinde de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Kılıçaslan: ” Akyazı İlçe Başkanımız Sayın Fatih Çakmak ve yöneticilerimiz ile birlikte Akyazı Esnaf Odaları Başkanlarımız ile bir araya geldik. İYİ Parti iktidarında kurulacak Esnaf Bakanlığı ile tüm sorunlarına hızlı çözümler getireceğimiz projelerimizi anlattık. Nazik ev sahiplikleri çok teşekkür ediyoruz. Bugün Hendek ve Akyazı ilçesinde vatandaşlarımız ve hemşehirlerimiz ile buluştuk çok iyi tepkiler aldık. Vatandaşlarımızın ve hemşehirlerimizin bizlere çok yoğun ilgisi vardı. Esnaf gezileri yaptık. Esnafın durumu hakikaten iyi değil. Sıkıntıları var. Bu bölge unutulmuş bir bölge. Dolayısıyla onlar şikâyetlerini bize bildirdiler. Bizlerde kendilerine çözüm önerisi olarak İYİ Partinin plan ve programları anlattık. Sosyal ve ekonomik programlarını anlattık. Bizleri çok iyi dinlediler. Çok güzelde karşıladılar bizi kucakladılar. Ben Akyazı ve Hendek’teki hemşehirlerime bize destek veren ve vermeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

#SakaryaTarihYazacak

İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Doğan Şen ile tarihi Uzunçarşı esnafı ile bir araya gelen Kılıçaslan: “İlçe Başkanımız Sayın Doğan Şen ve yöneticilerimiz ile birlikte Tarihi Uzun Çarşı esnafımıza hayırlı işler diledik, desteklerine talip olduk. Gösterdikleri yakın ilgi ve hayır duaları için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Sakarya’da sürpriz seçim sonuçları için hazır olun. Çok az kaldı #SakaryaTarihYazacak” diye belirtti.

Gençlerle Arifiye de bir araya geldi

Sakarya Ağrılılar Dernek Başkanı Mehmet Berke’yi ziyaret eden Kılıçaslan: “Sakarya Ağrılılar Dernek Başkanımız Sayın Mehmet Berke, kıymetli hemşehrilerimiz ve gözbebeğimiz gençlerimizle Arifiye’de buluştuk. Her zaman olduğu gibi hoş sohbetleri ve güzel dilekleri için çok teşekkür ederiz. #SakaryaTarihYazacak”dedi.

Turkuaz masaya konuk oldu

Arifiye’nin meşhur turkuaz masasına konuk olan Kılıçaslan: “Değerli dostumuz Arifiye’nin sevilen esnafı ve siyasetçisi Sayın Hakan Yazıcı’nın meşhur turkuaz masasına biz de konuk olduk. Misafirperverliği için teşekkür ediyoruz. #SakaryaTarihYazacak” diye konuştu.

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Adayı Selçuk Kılıçaslan, Sakarya’yı karış karış geziyor. Hayırlı işler diledi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!