1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Kılıçaslan, sahada fark yaratıyor

Kılıçaslan, sahada fark yaratıyor

featured

Kılıçaslan, sahada fark yaratıyor

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Adayi Selçuk Kılıçaslan, seçim çalışmaları kapsamında her gün iki ilçeyi ziyaret ederek esnaf, vatandaş ve gençlerin önerilerine kulak veriyor.

Gençler umutlu

Kılıçaslan, ilk olarak Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesinde eğitim görwn gençler ile bir araya gelerek, gençlerin geleceğe umutla bakması için var gücüyle çalısacağını belirtti. Kılıçaslan: “Hayata dair umutlarını yüksek tutmak adına her gencimize yorulmadan anlatmaya devam ediyoruz. Onların mutluluğu ve umudu her şeyin önünde geliyor. Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrecilerimize keyifli sohbetleri için teşekkür ederiz. #SakaryaTarihYazacak” diye ifade etti.

Sakarya’nın eksiklikleri

Kılıçaslan, daha sonra Sakarya Dostluk Grubu Başkanı Önder Akmazoğlu ve arkadaşlarının misafiri oldu. Kılıçaslan: “İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanımız Sayın Doğan Şen ile birlikte Sakarya Dostluk Grubu Başkanı Sayın Önder Akmazoğlu ve arkadaşlarının misafiri olduk. Sakarya sevdalıları olarak geleceğe dair projelerimizi paylaştık, yıllardır üstü örtülmeye çalışılan eksiklikleri anlattık. Nazik misafirperverlikleri için çok teşekkür ederiz. #SakaryaTarihYazacak” dedi.

Hayırlı işler diledi

Kılıçaslan, Serdivan ilçe merkezinde bulunan esnafları tek tek ziyaret edip hayırlı işler dileklerinde bulundu. Kılıçaslan: “Her gün binlerce adım atıyoruz, esnaflarımızla ve hemşehrilerimizle selamlaşıp desteklerini istiyoruz. Sahada gördüğümüz ilgi ve destek bütün yorgunluğumuzu alıyor. Bu seçim çok farklı olacak ve #SakaryaTarihYazacak” dedi.

#SakaryaTarihYazacak

Serdivan Esentepe mahallesinde İYİ Parti Serdivan İlçe Başkani Ahmet Uçak ve İlçe Yöneticileri ile biz dizi ziyaret gerçekleştiren Kılıçaslan, Deniz ve Mete ailelerinin misafiri oldu. Kılıçaslan: “İlçe Başkanımız Sayın Ahmet Uçak ve teşkilatımızla birlikte ev ziyaretlerimiz devam ediyor. Kıymetli büyüklerimiz Sayın Yavuz Deniz ve Sayın Hüseyin Mete ailelerinin misafiri olduk. Onların hayır dualarıyla #SakaryaTarihYazacak” diye konuştu.

Söz verdi

Kılıçaslan son olarak Esentepe Beşevler mahallesinde gençler ile bir araya gelerek: “İlçe Başkanımız Sayın Ahmet Uçak ve yöneticilerimiz ile birlikte Beşevler mahallemizin misafirperver gençleriyle çok keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Söz verdim seçimlerden sonra mutlaka telefonlaşacağız ve görüşeceğiz. Her şey için teşekkür ederiz. #SakaryaTarihYazacak” diye belirtti.

Kılıçaslan, sahada fark yaratıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!