1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Kılıçaslan’a Söğütlü, Ferizli ve Arifiye’den tam destek verildi

Kılıçaslan’a Söğütlü, Ferizli ve Arifiye’den tam destek verildi

featured

Kılıçaslan’a Söğütlü, Ferizli ve Arifiye’den tam destek verildi

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Adayı Selçuk Kılıçaslan, Ferizli, Söğütlü ve Arifiye ilçelerinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Adayı Selçuk Kılıçaslan, seçim çalışmaları kapsamında: ‘Bir oy için siyasi şov yapanlara aldanmayın. Geleceğinize sahip çıkın” dedi.

“Daha adil bir Türkiye”

Kılıçaslan, İYİ Parti Ferizli İlçe Başkanı Mehmet Ata, İl ve İlçe yöneticileri ile birlikte Ferizli de vatandaş ile bir araya geldi. Kılıçaslan: “İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Ata ve yöneticilerimizle birlikte Ferizli’deyiz. Esnafımızın ve vatandaşlarımız sandığı bekliyor. Sadece 12 gün sonra daha adil bir Türkiye’ye uyanacağız. Çok #AzKaldı #SakaryaTarihYazacak” dedi.

“İYİ Tarım Politikaları”

Ferizli Ziraat Odası Başkanı Rıdvan Eren ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret eden Kılıçaslan: ” Ferizli Ziraat Odası Başkanı’mız Sayın Rıdvan Eren ve yönetim kurulu üyelerinin misafiri olduk. İYİ Tarım politikalarımızı aktarma imkanı bulduk. Değerli Başkanıma ve yöneticilerine nazik ev sahiplikleri için çok teşekkür ederiz. #SakaryaTarihYazacak” diye konuştu.

Teşekkür etti

Ferizli ilçesi vatandaş ve esnaf ziyareti sonrası Söğütlü ilçesine geçen Kılıçaslan, İYİ Parti Söğütlü İlçe Başkanı Necati Acar, İl ve İlçe yöneticileri ile Söğütlü Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şerafettin Gülerce, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ismet Yıldız, Söğütlü Ziraat Odası Başkanı Fethi Er’i ziyaret etti. Kılıçaslan: “İlçe Başkanımız Sayın Necati Acar ile birlikte Söğütlü Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sayın Şerafettin Gülerce’yi makamında, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Sayın İsmet Yıldız’ı işyerinde, Söğütlü Ziraat Odası Başkanımız Sayın Fethi Er ve yöneticilerini makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ve başarı dileklerimizi ilettik. İlçemizin tarım ve hayvancılık konusunda gelişimi için ortak akılla yürüteceğimiz projelerimizi paylaştık. #SakaryaTarihYazacak” diye ifafe etti.

Hayır duasını aldı

Söğütlü eski dönem Belediye Başkanı Cavit İr’i ziyaret eden Kılıçaslan: “Söğütlü Belediyesi önceki dönem Başkanımız, baba dostumuz Sayım Cavit İr amcamızı ziyaret ettik, hayır dualarını aldık. #SakaryaTarihYazacak’ dedi.

Muhtarlar ile bir araya geldi

Söğütlü ilçesinde muhtarlar ile bir araya gelen ve genel seçim süreci sonrası yapılacak projelerden bahseden Kılıçaslan: “Söğütlü İlçemizin değerli muhtarlarıyla bir araya geldik. Genel seçimler sonrası ortaya koyacağımız projelerimizi ve Söğütlü’müze hak ettiği ilgiyi ve değeri nasıl göstereceğimizi anlattık. Nazik misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyoruz. #SakaryaTarihYazacak” diye konuştu.

Konuk oldu

Kılıçaslan son olarak Arifiye iĺçesinde İYİ Parti Arifiye İlçe Başkanı Özcan Turgut ve yöneticiler ile bir araya gelerek Genç Arifiyeliler Platformunun misafiri oldu. Kılıçaslan: “İlçe Başkanımız Sayın Özcan Turgut ve yöneticilerimiz ile birlikte Genç Arifiyeliler Platformu’nun misafiri olduk. Onlar sordular, biz de samimiyetle cevap verdik. Platform Başkanı Sayın Av. İbrahim Eşit ve yöneticilerine nazik ev sahiplikleri için çok teşekkür ederiz. #SakaryaTarihYazacak #ArifiyeTarihYazacak” diye ifade etti

Kılıçaslan’a Söğütlü, Ferizli ve Arifiye’den tam destek verildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!