Kılıçaslan’ı ziyaret ettiler
İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan’ı, Kocaali Belediye Meclis üyeleri Hasan Ali Kulaç, Serdar Gül, Emre Yılmaz, Abdülhamit Bağ ve Kocaali Alandere Mahalle Muhtarı Avni Akbaltaoğlu ziyaret etti.
Destek istediler
Kocaali’de devamlı olarak kazaya ve can kaybına sebep olan dönel kavşakla ilgili düzenleme taleplerini dile getirmek üzere İl Başkanlığını ziyaret eden Meclis üyeleri ve Alandere Mahalle Muhtarı Avni Akbaltaoğlu, işlemlerin bir an önce yapılması için gerekli tüm kurumlara dilekçe gönderdiklerini belirtti. Akbaltaoğlu: ”Alandere Mahallesinde bulunan kontrolsüz kavşaklarda aydınlatma ve sinyalizasyon olmadığı için birçok ölümlü ve maddi hasarlı kaza meydana geldi. Bu konuda İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan’ı ziyaret edip, desteklerini istedik” dedi.
”Takip edeceğiz”
Ziyaret hakkında açıklama yapan Kılıçaslan: ”Öncelikle Kocaali Belediye Meclis üyeleri Hasan Ali Kulaç, Serdar Gül, Emre Yılmaz, Abdülhamit Bağ ve Kocaali Alandere Mahalle Muhtarı Avni Akbaltaoğlu’na ziyaretleri nedeni ile teşekkür ederim. Belirtmiş oldukları konunun takipçisi olacağız” diye belirtti.
