LC Haber Boşnak Börekçi Cafe’de toplandı

featured

LC Haber Ajansı Yönetim Kurulu toplantısı bu ay Boşnak Börekçi Cafe’de düzenlendi. AK Parti Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz toplantı öncesi misafir oldu.

Her ay düzenli olarak yönetim kurulu toplantısı gerçekleştiren LC Haber Ajansı, bu ayki toplantısını LC Haber Ajansı Kurumsal Danışmanı ve Sakaryalı ses sanatçısı Akif Yener organizasyonuyla Boşnak Börekçi Cafe’de gerçekleştirdi. Aylık değerlendirme yapılan toplantıda, plan ve projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Ali İhsan Yavuz konuk oldu

Boşnak Börekçi Cafe’de bulunan AK Parti Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, toplantıdan önce LC Haber ekibinin masasını ziyaret ederek, katılımcılarla birebir tanıştı. AK Parti Sakarya Milletvekili Yavuz, LC Haber ekibi ile gündem de olan konular hakkında istişarede bulundu.

LC Haber Başkanı Levent Candan, Ali İhsan Yavuz’un Yönetim Kurulu Toplantısı’ndan önce masaya misafir olmasından dolayı çok mutlu olduğunu ve teşekkür ettiğini dile getirdi.

Belgeler verildi

Boşnak Börekçi Cafe’de düzenlenen toplantı sonunda teşekkür belgeleri taktim edildi. LC Haber Ajansı Başkanı Levent Candan, başarılarından ve vermiş oldukları destekten dolayı; LC Haber Reklam Müdürü Serpil Keçeci, Conseptc Desinger (konsept tasarımcı) Serkan Tüysüz, Muhabir Birol Kuroğlu ve LC Haber’i ağırlayan Boşnak Börekçi Cafe işletme sahibi Bedirhan Alagöz’e teşekkür belgesi taktim etti. Belgeyi Boşnak Börekçi Cafe işletme sahibi Bedirhan Alagöz adına İşletme Sorumlusu Batuhan Demirtaş aldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!