Metrelerce yükseklikteki inşaatta güvenlik önlemi almadan çalıştılar

featured
SAKARYA'NIN KARASU İLÇESİNDE BULUNAN BİR İNŞAATTA İŞ GÜVENLİĞİ OLMADAN ÇALIŞAN İŞÇİLER GÖRENLERİ HAYRETE DÜŞÜRDÜ. O ESNADA BİR VATANDAŞ, YERDEN METRELERCE YÜKSEKTEKİ İNŞAAT ALANINDA HİÇBİR GÜVENLİK OLMADAN ÇALIŞAN İŞÇİLERİ CEP TELEFONU İLE GÖRÜNTÜLEDİ. (İHA/SAKARYA-İHA) Sakarya'nın Karasu ilçesinde bulunan bir inşaatta iş güvenliği olmadan çalışan işçiler görenleri hayrete düşürdü. O esnada bir vatandaş, yerden metrelerce yüksekteki inşaat alanında hiçbir güvenlik olmadan çalışan işçileri cep telefonu ile görüntüledi.

Sakarya’nın Karasu ilçesinde bulunan bir inşaatta iş güvenliği olmadan çalışan işçiler görenleri hayrete düşürdü. O esnada bir vatandaş, yerden metrelerce yüksekteki inşaat alanında hiçbir güvenlik olmadan çalışan işçileri cep telefonu ile görüntüledi.

Karasu’nun İncilli Mahallesi’nde bulunan bir inşaatta iş güvenliği olmadan çalışan işçiler pes dedirtti. Metrelerce yükseklikte çalışan 2 işçi, hiçbir güvenlik önlemi olmadan çalışmalarına devam etti. İşçilerin, kendileri için olmazsa olmaz öneme sahip baret ve halat gibi temel araçları kullanmadan rahat tavırla çalıştıkları anlar o esnada bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!