Essen

  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. MHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Alkaş’tan Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’ye Ziyaret

MHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Alkaş’tan Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’ye Ziyaret

featured

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya İl Başkanı Oğuz Alkaş, MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’yi genel merkezdeki makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette, Sakarya teşkilatının saha çalışmaları, terörsüz Türkiye süreci sonrası değerlendirmeler ve şehrin güncel meseleleri ele alındı. MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin nazik kabulleriyle onurlandırdığı görüşmede, teşkilatın azim ve kararlılıkla yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgi sunuldu.

Ziyaret sonrası açıklama yapan İl Başkanı Oğuz Alkaş, “Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendiyi makamında ziyaret ederek Sakarya’mızdaki çalışmalarımızı arz ettik. Liderimizin engin görüşleri ve destekleri bizlere her zaman güç vermektedir. Milliyetçi Hareket’in Sakarya’daki birlik ve dirliği kararlılıkla sürecektir” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

MHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Alkaş’tan Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’ye Ziyaret
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.