Öyle bir asker eğlentisi yaptı ki!

featured

Sakarya’nın tanınmış eski organizatör ve menajerlerinden Deniz Gül’ün biricik oğlu Sinancan Bayraktar için Taşlık Mahallesi’nde önce mevlit okutuldu, ardından da aile ve dostları arasında dillere destan asker kına eğlentisi düzenledi. Programda sahne alan Karadenizli ünlü Sanatçı Ali Erkan; davetlilere unutamayacakları bir gece yaşattı.

Adapazarı Taşlık Mahallesi’nde ikamet eden Sakarya’nın tanınmış eski organizatör ve menajerlerinden Deniz Gül’ün biricik oğlu, Ahmet Gökçe’nin torunu ve Suden Nur Bayraktar’ın da ağabeyi Sinancan Bayraktar için Safranbolu Jandarma Komando Birliği’ndeki askerlik görevi öncesi; önce tüm vefat edenler ve şehitler için mevlit okutuldu, ardından da aile ve dostları arasında dillere destan asker eğlentisi düzenlendi. Programın yapıldığı Taşlık Mahalle meydanına, davetlilerin alkışları arasında; aracını kullanarak, arkadaşlarının tuttuğu dev Türk Bayrağı altında rengârenk meşaleleri arasında giren Sinancan Bayraktar; katılan herkese teşekkür etti.

Kınayı annesi yaktı

Deniz Gül ve eşi Resul Ari’nin organizasyonuyla gerçekleşen asker eğlentisinde sahneye çıkan Karadenizli ünlü Sanatçı Ali Erkan; davetliler için başta karedeniz müzikleri olmak üzere her yöreden sevilen şarkıları seslendirerek, katılan herkesi coştururken, söylediği asker türküsü ile de aileye duygulu anlar yaşattı. Müzik eşliğinde çeşitli oyunların oynandığı eğlentide; sahneye çıkan Sakarya’nın Starı Karadenizli Sanatçı Oflu Kadir ile “Sakarya’nın Ferdi Tayfur”u lakaplı Halil Yıldız’da şarkılarıyla ayrı bir renk kattı. Programın sonunda oğlun Sinancan Bayraktar’ın eline asker kınasını yakan Anne Deniz Gül, duygularını saklayamadı.

Öyle bir asker eğlentisi yaptı ki! Öyle bir asker eğlentisi yaptı ki! Öyle bir asker eğlentisi yaptı ki! Öyle bir asker eğlentisi yaptı ki! Öyle bir asker eğlentisi yaptı ki!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!