1. Haberler
  2. Bilgilendirme
  3. PETRO KİMYA SEKTÖR EĞİTİMİ HAKKINDA

PETRO KİMYA SEKTÖR EĞİTİMİ HAKKINDA

featured

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Uygulamalı Eğitim Merkezi tarafından 03 – 06 Haziran 2024 tarihleri arasında Uluslararası düzeyde Enerji Verimliliği Eğitimleri gerçekleştirildi. 4 iş günü süren eğitime Libya’dan gelen Petro Kimya sektöründe çalışan firma personelleri katılmıştır.

Eğitim dili İngilizce olup eğitimin kapsamında Soğutma Sistemleri, İklimlendirme Sistemleri, Basınçlı Hava Sistemleri ve Pompa Sistemleri özelinde teknik bilgi paylaşılmıştır. Enerji verimliliği açısından, verimli ve verimsiz şartlarda çalıştırılarak farkların görülebildiği eğitim üniteleri üzerinde uygulamalar yapılmıştır. Alınan ölçüm değerleri ile sistem verimleri hesaplanmış, ayrıca verimlilik artırıcı çalışmalar hakkında değerlendirmeler yapılmıştır.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası uluslararası düzeyde bakım ve enerji sektörüne yönelik yapılan eğitim çalışmaları ile ilimizin yurtdışında tanıtılmasına da katkı sağlanmıştır.

PETRO KİMYA SEKTÖR EĞİTİMİ HAKKINDA
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!