• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Adapazarı


RENT GO’DAN BİR İLK DAHA! RENT GO, ITB BERLİN’E KATILAN İLK TÜRK ARAÇ KİRALAMA ŞİRKETİ OLDU

featured

RENT GO’DAN BİR İLK DAHA!

RENT GO, ITB BERLİN’E KATILAN İLK TÜRK ARAÇ KİRALAMA ŞİRKETİ OLDU

 

 

 

RENT GO, SEKTÖRÜN DÜNYADAKİ EN BÜYÜK BULUŞMASI OLARAK KABUL EDİLEN ITB BERLİN TURİZM VE SEYAHAT FUARINA KATILDI. YÜZDE YÜZ YERLİ SERMAYELİ RENT GO, ITB BERLİN’E KATILAN İLK TÜRK ARAÇ KİRALAMA ŞİRKETİ OLDU.

 

RENT GO STANDI, BİRÇOK ULUSLARARASI SEKTÖR PROFESYONELİ TARAFINDAN ZİYARET EDİLDİ

“Dünya’nın Lider Seyahat Fuarı” olma unvanına sahip ITB Berlin fuarı, 7-9 Mart 2023 tarihleri arasında 161 ülkeden yaklaşık 5.500 katılımcı ile Messe Berlin Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi. Türkiye’nin yüzde yüz yerli sermayeli araç kiralama markası Rent Go, ITB Berlin fuarına katılan ilk Türk Araç Kiralama Şirketi olarak bir ilke imza attı.

ITB Berlin Fuarı’nda Rent Go ile birlikte Türkiye’den birçok saygın otel ve turizm şirketi yer aldı.

Rent Go, başta Avrupa ülkeleri olmak üzere birçok farklı coğrafyadan sektör profesyonelini standında ağırlarken, booking.com gibi, dünyanın lider dijital seyahat şirketleri ile, hâlihazırda devam eden iyi iş birliklerini, ülke turizmine katma değer sağlayacak temaslarla pekiştirme imkânı buldu.

ITB Berlin tarafından yapılan açıklamaya göre fuarı 3 günde 180’den fazla ülkeden toplam 90 bin 127 profesyonelin ziyaret ettiği ifade edilirken, son fiziksel fuarın düzenlendiği 2019 yılına göre uluslararası katılım yüzde 50 artış gösterdi. Toplam katılımcı sayısı bakımından ise bu oran yüzde 70’e ulaştı. Söz konusu rakamlar sektörel ticaretin dünya çapında pozitif bir seyre gireceği beklentisini destekliyor. Fuar katılımcılarına göre 2023 yılı, iş potansiyeli bakımından rekor bir yıl olacak.

Rent Go Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tuna ve Rent Go Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Can Tuna’nın da misafirlerini ağırladığı fuarda, Rent Go Genel Müdürü Köksal Öztürk, Rent Go Satış Müdürü Bülent Yüksel, Rent Go Marmara Bölge Müdürü Semih Güneş, TZX Travel Genel Müdürü Mehmet Ali Tuna ve TZX Travel İş Geliştirme Direktörü Kazım Yönden ziyaretçiler ile görüşmeler gerçekleştirdi.

ITB Berlin fuarının ardından, değerlendirmelerde bulunan Rent Go Genel Müdürü Köksal Öztürk, Türkiye topraklarında doğmuş bir marka olarak, ITB Berlin fuarına katılan ilk Türk Araç Kiralama Şirketi olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Fuarın sağladığı iş potansiyelinin, turizm sektörü açısından son derece değerli olduğunu aktaran Öztürk, sektörün ayrılmaz bir parçası olan araç kiralama hizmetlerinin yabancı turistlerin tatil deneyimlerinde önemli rol üstlendiğini vurguladı. Bu gerçekten yola çıkarak müşteri memnuniyetinde ulaştıkları seviyeyi pazar araştırmaları ve layık görüldükleri ödüllerle ortaya koyduklarını söyleyen Rent Go Genel Müdürü Köksal Öztürk, “ITB Berlin fuarı, turizmin kalbinin attığı bir ortama sahne oldu. Fuar öncesinde yaptığımız hazırlıklarla organizasyondan en üst düzey verim elde etmeyi ve iş birlikleri gerçekleştirmeyi hedefledik. Üç günün sonunda bu hedefimize ulaştığımızı söyleyebilirim. Yurt içinde ulaştığımız konum, başarımızı sınırların ötesine taşımamız için bizleri cesaretlendiriyor” diye konuştu.

Yüzde 100 yerli sermaye ile yüzde 100 müşteri memnuniyeti hedefi

Yeni ofis yatırımları ve sahadan alınan verilerle sürekli iyileştirilen süreçleriyle her an ulaşılabilir, sorunsuz müşteri deneyimine odaklanan Rent Go, bu yöndeki faaliyetlerinin bir yansıması olarak kısa bir süre önce İstanbul Marketing Awards’ta üç ödül birden aldı. E-Ticaret Odaklı İletişim, Yenilenen Web Sitesi ve Online Satış Deneyimi kategorilerinde ödülün sahibi olan Rent Go, yine geçtiğimiz yıl içerisinde yapılan araştırmada ise yüzde 98’lik müşteri memnuniyeti oranına ulaşmıştı. Yüzde 100 yerli sermayeli bir şirket olarak uluslararası şirketler arasında fark yaratmayı başaran Rent Go, bugüne kadar 123 ülkeden müşterisine hizmet vererek adını sınırların ötesinde de duyurdu.

Fuar videosunu aşağıdaki linkten indirebilirsiniz:

https://panel.basinlistem.com/UrlRedirect.ashx?Mail=omrsarica@hotmail.com&MailID=26821705&url=https%3a%2f%2fwe.tl%2ft-mQ2fW2MuFv

Detaylı bilgi için:

Eylem Öztürk /Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü / 0543 297 61 00 /eylem.ozturk@rentgo.com

Yasemin Çankaya Anıl /Kurumsal İletişim Uzmanı / 0216 379 82 82 / yasemin.anil@rentgo.com

Rent Go Hakkında

Rent Go, 100 yılı aşan köklü geçmişi ile Türkiye’nin en güvenilir ve önde gelen şirketlerinden biri olan Tunalar Şirketler Topluluğu’nun araç kiralama markasıdır.

Araç kiralamada daima yeni ve güvenli araçlar ve yüksek hizmet kalitesi sunan Rent Go, çatısı altında bulunduğu topluluğun 30 yıldan fazla kurumsal otomotiv sektörü deneyimini, yenilikçi vizyonu ve uzman kadrosu ile birleştirerek, kısa sürede araç kiralama sektörünün lider oyuncularından biri haline gelmiştir.

 

Tamamı yerli sermaye ile kurulan Rent Go, günlük kiralama hizmetinin yanı sıra Rent Go Filo ile kurumsal şirketlere uzun dönem filo kiralama hizmeti vermektedir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!