1. Haberler
  2. Haberler
  3. Sakarya Ampute Futbol Kulübü’nden Hasbil Tarım’a ziyaret

Sakarya Ampute Futbol Kulübü’nden Hasbil Tarım’a ziyaret

featured

Sakarya Ampute Futbol Kulübü, 2024-2025 sezonunda Türkiye Ampute Futbol Süper Ligi’nde şehrimizi temsil edecek. Hasbil Tarım Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Habil Genç; Sakarya Ampute Futbol Kulübü Başkanı Cemil Yıldırım, Başkan Yardımcısı Serdal Rodop, Asbaşkan Mahmut Melih Topal ve Yönetici Kadir Usta’yı şirketlerinde misafir etti.

Sakarya Ampute Futbol Kulübü Başkanı Cemil Yıldırım; Süper Lig’e çıkmanın ardından kulübün ihtiyaçlarını belirlemek için Hasbil Tarım Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Habil Genç ile bir araya geldiklerini ve önümüzdeki sezon için planlamalarını gerçekleştirdiklerini belirtti. Yıldırım, “Önümüzdeki sezon için destek istedik” diyerek, sözlerini tamamladı.

Hasbil Tarım Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Habil Genç ise yapılan ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek,  alınan kupanın şehrin tanıtımına katkı sağlayacağını vurguladı. Genç; “Şahsım ve yönetim kurulu adına yönetiminize ve futbolcularımıza teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki sezon için yardım konusu tabii ki olacak. Bu konuyu yönetim kurulu toplantısında istişare edip takımımızı yalnız bırakmamak adına yardımcı olacağımızın sözünü verebilirim” diyerek, sözlerini tamamladı.

Kulüp yönetimi ve Hasbil Tarım Ürünleri iş birliği, engelli kardeşlerimize destek olma kararlılığıyla Süper Lig’deki başarılarını sürdürmeyi hedefliyor.

Sakarya Ampute Futbol Kulübü'nden Hasbil Tarım'a ziyaret

jojobet

Sakarya Ampute Futbol Kulübü’nden Hasbil Tarım’a ziyaret
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!