hacklinksakarya escortSakarya escortHealthSapanca escortSapanca escortsakarya escortsakarya escortsakarya escortDubai escortsBatumi escortsKosovo escortsCyprus escortsAthens escortsAlbania escortsSkopje escortsİstanbul escortsAlanya escortsAnkara escortsAntalya escortsBodrum escortsBursa escortsFethiye escortsİzmir escortsCasibom güncel girişDinamobet güncel girişKıbrıs escortKıbrıs escort bayancyprus escortsescort in cypruskıbrıs masöz escortkıbrıs vip escortkıbrıs üniversiteli escortkıbrıs türbanlı escortkıbrıs grup escortkıbrıs cimcif escortkıbrıs rus escortkıbrıs ukraynalı escortgirne escortlefkoşa escortlimassol escortsnicosia escortskyrenia escortsayia napa escortskıbrıs rus escortkıbrıs ukraynalı escortkıbrıs outcall escortkıbrıs gece hayatı 2025ayia napa gece hayatıgirne gece hayatılimassol gece hayatıcastle club ayia napabiyax night clubkıbrıs trans escortkıbrıs arap escortkıbrıs anal escortCasibom güncel girişTekirdağ escortYalova escortSamsun escortKonya escortFethiye escortBodrum escortKuşadası escortÇanakkale escortTrabzon escortMarmaris escortMarmaris escortMardin escortizmir escortTrabzon escortsapanca escortsapanca escortsapanca escortsapanca escortsapanca escortMalatya escortAdıyaman escortMardin escortcasibomvdcasino
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. SAKARYA’DA 23 NİSAN COŞKUSU

SAKARYA’DA 23 NİSAN COŞKUSU

featured

SAKARYA’DA 23 NİSAN COŞKUSU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Sakarya’da protokol üyelerinin, velilerin, vatandaşların, öğretmenlerin ve öğrencilerin katılımıyla büyük bir gurur, coşku ve heyacanla kutlandı.

Çeşitli gösteriler ve ziyaretler gerçekleştirildi. Çocuklar, kendilerine atfedilen bu bayramı hem sahnede hem de seyirciler arasında yer alarak neşe içinde kutladılar.

 

Çocukların Neşe ve Heyecanı Sahneye Yansıdı

Sabah saat 10.00’da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı Atatürk Anıtı önünde İl Millî Eğitim Müdürülüğü tarafından çelenk sunma töreniyle başlayan programın ardından, 12 farklı okuldan öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde Sakarya Valisi Rahmi Doğan tarafından makamında kabul edildi. Vali Rahmi Doğan, makamını temsilen 12 öğrenciye devretti.

 

Sakarya Valisi Rahmi Doğan, protokol üyeleri, vatandaşlar, veliler, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı Adapazarı Atatürk İlkokulu’nda düzenlenen kutlama programında, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından öğrenciler, günün anlam ve önemini belirten şiirlerini okudular. Şiir sunumları sonrası zeybek gösterisi, okul basketbol ekibinin performansı, maarif halk oyunları dansı, çocuk oyunları gösterileri ve final gösterileriyle etkinlikler devam etti. Tören alanında çocukların sergilemiş oldukları tarihi, sanatı ve sporu öne çıkaran performanslar, izleyenler tarafından beğeniyle karşılandı. Bayram büyük bir ilgi, gurur, coşku ve heyecanla kutlandı.

 

Evlatlarımız Yarınlarımızın Teminatıdır

İl Millî Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş, 23 Nisan’ın Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği dünyanın ilk ve tek çocuk bayramı olduğunu ifade etti. Bu bayramın, 105 yıl önce Ankara’da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin güçlü bir halk iradesiyle ayakta duruşunun da sembolü olduğunu belirten Bakırtaş sözlerine, “Geleceğimizin teminatı, yarınlarımızın umudu olan çocuklarımız;

ülkemizin huzuru, refahı ve gelişmesi için, günü geldiğinde azim ve kararlılıkla sorumluluklarını yerine getirecek ve millî birlik, beraberlik ve kardeşlik şuuruyla Türkiye Yüzyılı’nı yaşayacak, yaşatacak ve daha da ileriye taşıyacaktır. Mutlu bir gelecek için el birliği ve gönül birliği ile çalışan bizler de; tarihimizden ve kadim medeniyetimizden aldığımız güç çocuklarımızdan aldığımız heyecan ve enerjiyle büyük ve güçlü Türkiye’yi inşa edecek; güzel ülkemizin tarihinde her zaman olduğu gibi; yine yarınların dünyasına liderlik edecek bilim, teknoloji, sanat ve edebiyat gibi hayatın tüm alanlarında, insanlığa en büyük katkıları sunan yeni bir medeniyet inşa edeceğiz.” diyerek devam etti. Bakırtaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Programı’nı hazırlayan öğrenci ve öğretmenlerini tebrik ederek konuşmasını tamamladı.

 

Program; törene katılan öğrenciler, öğretmenler ve protokol üyelerinin birlikte çektirdiği hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

SAKARYA’DA 23 NİSAN COŞKUSU
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.