Essen

Essen

  1. Haberler
  2. Spor
  3. Sakaryalı Seyfettin Selim 14. kez Kırkpınar Ağası!

Sakaryalı Seyfettin Selim 14. kez Kırkpınar Ağası!

featured
0
Paylaş

661. düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Sakarya Kaynarcalı Seyfettin Selim, 4 milyon 22 bin lira ile 14. kez Kırkpınar Ağası oldu.

Edirne’de gerçekleştirilen 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde yapılan gelecek senenin ağalık ihalesini 4 milyon 22 bin TL bedelle iş insanı Seyfettin Selim kazandı.
661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri heyecan devam ediyor. Güreş müsabakaları devam ederken, gelecek yılın Kırkpınar ağası da belirlendi. Ağalık ihalesi 2 milyon 23 bin TL ile açıldı. Ağalık ihalesine Ağa Seyfettin Selim ile otel sahibi İlhan Tüdeş katıldı. Ağa adayları çeşitli teklifler sundu ve 4 milyon 22 bin TL ile en yüksek teklifi veren Selim, bir kez daha ağalık ihalesini kazandı.
662. Kırkpınar Ağalık ihalesini kazanan 3 altın kemer sahibi Selim, 14. kez güreş ağalığı yapacak.

Sakaryalı Seyfettin Selim 14. kez Kırkpınar Ağası!
+ - 0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!