1. Haberler
  2. Spor
  3. Sakarya’nın Sultanları sezonu açtı

Sakarya’nın Sultanları sezonu açtı

featured

Türkiye Kadınlar Voleybol 2.Ligi’nde mücadele edecek olan Sakarya Voleybol Spor Kulübü 2023-2024 sezonu ilk çalışmasını yaptı. Serdivan Spor Salonu’nda baş antrenör İdris Demir yönetiminde toplanan turuncu siyahlılar tam kadro olarak sezonun ilk çalışmasını yaptı.

TEBRİK ETTİ
Sezonun ilk antrenmanında tüm takıma başarılar dileyen Kulüp başkanı Ömer Bektaş; 2023-2024 sezonuna farklı bir motivasyonla başladıklarını belirterek; İmkansızlıklar nedeni ile 2.Lig’den yolumuza devam etmek zorunda kaldığımız sezona Avrupa Şampiyonu olan A Milli Voleybol takımımızın bize verdiği pozitif enerji ile başlıyoruz. Milli Takımımızın başarısı ile gururduyduk. Onları canı gönülden tebrik ediyorum. Sakarya’yı en iyi şekilde temsil etmek başarılı sporcular yetiştirmek ve gençlere imkan suna bilmek için mücadelemizi sürdüreceğiz’’ dedi.

KADRO BELLİ OLDU
Sultanların yeni sezon kadrosu Aleyna Çelik, Nursena Ballıoğlu, Elvan Alpar, Esma Turgut, Gülen Göl, Gülşah Kesler, Ahsen Ekşioğlu, Nigar Ecrin Akbal, Gizem Bayraktar, Rana Pacariz, Nisa Nas Yıldırım ve  Livanur Kılıç’tan oluştu. Temsilcimizin teknik ekibi ise  Baş antrenör İdris Demir, yardımcıları Murat sakal, Fatih Turgut, Mehmet Emin Karabaş, Anıl Zeybek ve Erol Güdüloğlu’ndan oluştu

Sakarya’nın Sultanları sezonu açtı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!