1. Haberler
  2. Spor
  3. SAKARYASPOR’UN MAÇI CUMHURİYET MEYDANI’NDAN CANLI YAYINLANACAK

SAKARYASPOR’UN MAÇI CUMHURİYET MEYDANI’NDAN CANLI YAYINLANACAK

featured

SAKARYASPOR’UN MAÇI CUMHURİYET MEYDANI’NDAN CANLI YAYINLANACAK

Sakaryaspor’un Bodrum FK ile oynayacağı Play Off Final mücadelesinin Hendek Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan LED ekrandan canlı olarak yayınlanacağı duyuruldu. 30 Mayıs Perşembe günü (yarın akşam) saat 20:00’de başlayacak olan karşılaşma, maça gidemeyen Sakaryaspor sevdalıları için meydanda bulunan LED ekrandan canlı olarak izlenebilecek.

CUMHURİYET MEYDANINDA

Hendekliler, Sakaryaspor’u desteklemek ve şampiyonluk coşkusunu birlikte yaşamak için Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelecek. Sakaryaspor’a gönül veren herkes, final maçının heyecanını Cumhuriyet Meydanında yaşayacak. Hendek Belediyesi tarafından etkinlikte çay ve çekirdek ikramı da yapılacak.

HAYDİ HENDEK YEŞİL SİYAH OLALIM

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tüm vatandaşları Sakaryaspor’un şampiyonluk mücadelesini canlı olarak izlemeye, Sakaryaspor’a destek vermek ve coşkuya ortak olmak adına Cumhuriyet Meydanı’na davet etti.

Başkan İrfan Püsküllü paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “Değerli Hendekliler, Yarın akşam saat 20:00’de başlayacak olan Sakaryaspor – Bodrum FK Play Off Final Maçı, Cumhuriyet Meydanı’ndaki LED ekranda canlı olarak yayınlanacaktır. Maça gidemeyen tüm vatandaşlarımızı, Sakaryaspor’umuza destek vermek üzere maç saatinde Cumhuriyet Meydanı’nda buluşmaya davet ediyoruz. Çay ve çekirdek ikramımızdır. Haydi Hendek, Yeşil siyah olalım. Birlikte coşalım, birlikte kazanalım” dedi.

SAKARYASPOR’UN MAÇI CUMHURİYET MEYDANI’NDAN CANLI YAYINLANACAK
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!