• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Adapazarı


SANTRA Bizi kimse ayıramaz..

featured

SANTRA

Bizi kimse ayıramaz..

Biz biliyoruz, Yılport Samsunspor maçını nasıl kaybettiğimizi, galip sayılır bu yolda mağlup..

Devamında karşılaştığımız iki seyircisiz ceza TFF ve kurullarının Zeki Yavru’nun oyununa gelmesi sonucu başımıza ördüğü çorap..

Passolig’in bireysel adaleti nerede kaldı?

Ne demişti Atatürk “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim..”

Bir avuç taraftarın ayarlarıyla oynayan Zeki Yavru’nun sadece adı Zeki, ahlağından eser göremedik, mesele bu..

TFF ve kurulları bir avuç taraftarın sportmenliğe aykırı saha olaylarını 20 bin taraftara fatura etti, iki maçta (Bodrum-Eyüp) Sakaryaspor’un maddi zararı; 3 milyon TL tribün geliri..

Sakaryaspor yönetimi 2-1 kazandığımız Bodrumspor maçı öncesi “Bizi kimse ayıramaz” açıklamasıyla 20 bin kişiyi yok sayarak ancak bir avuç taraftara sahip çıkarak TFF’ye gönderme yaptı..

Nasıl olsa bu zararı Sakaryaspor sevdalısı Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce muhtemelen bir çırpıda karşılayacak, yönetime kar-zarar yazmayacak, bir avuç taraftarın canı sağolsun..

Yani; böyle gelmiş, böyle gidecek..

Bu demek oluyor ki; Baba şefkati bir kez daha başka bahara kaldı..

Ülke olarak zor zamanlardan geçtiğimiz şu günlerde içimizi ısıtan tek gerçek, Sakaryaspor’un mütevazi kadrosuyla zirve yürüyüşünü sürdürüyor olması..

Bodrumspor’u yenerken zorlandık ancak ilk 7 yolunda önemli bir galibiyetti..

Kabongo Kasongo yokken bile gol atabileceğimizi gördük.. Sahada basmadık yer bırakmadığı gibi ilk gole asist yapan Nalepa pekiyi.. Bir gol atan, bir de asist yapan Roshi’ye yıldızlı pekiyi, Sakaryaspor’da ilk 45 dakika forvet oynayan Mehmet Akyüz dışında tek zayıf bile yoktu, defansif ön libero İbrahim Has orta..

Sakaryaspor’da kaleci Furkan ve defans kurgusu (Oğuz, Donkor, Çağlayan, Bülent) kusursuza yakındı ancak kanatlar başta olmak üzere orta sahada bitmek bilmeyen arayışlara ne gerek vardı, çözemedim..

  1. dakika da Miloseviç’in yerine oyuna giren Oğuzhan Akgün 70. dakika da neden kenara alındı, kocaman bir soru işareti..

Oyunda kaldığı 16 dakikalık süre zarfında şapkadan tavşan çıkaramadı herhalde..

Bir hoca, bir gencin hayalleriyle böyle oynamamalı..

Bodrumspor’un 39. dakika da 10 kişi kalması Sakaryaspor’u rahatlattı, kırmızı karttan 4 dakika sonra gelen Roshi golü Bodrumspor’u kendine getirdi, kaybedecekleri bir şey kalmadığı için ikinci yarının ilk 20 dakikasında etkili gözüktüler, Kenan Özer’in frikik golüyle beraberliği de yakaladılar ama son gülen Bülent’in kafa golüyle Sakaryaspor oldu, Sacko ile farkı kaçırdık..

İlk 39 dakika 11’e 11 oynanırken Bodrumspor’un tek pozisyonu bile yoktu, sonuç itibariyle hakeden kazandı, tribünlerin boş olmasını dert etmeyen oyuncularımızı kutluyorum..

SANTRA HARİCİ

Hayat ileri doğru yaşanır

Geriye doğru anlatılır

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!