• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Adapazarı


Sapanca Mahmudiye’de asfalt çalışmaları tamamlanıyor

featured

Sapanca Mahmudiye’de devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Ekrem Yüce, “Bölgenin içmesuyu altyapısını yeniliyor, aynı zamanda üstyapıda da parke olan yolları asfaltla yeni yüzüne kavuşturuyoruz. 2 kilometre uzunluğa sahip arterde toplamda 2 bin 500 ton asfalt serimi gerçekleştireceğiz. Hayırlı olsun” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sapanca Mahmudiye’de devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğu altındaki güzergahlarda asfaltlanmamış yol bırakmamak için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Yüce, yol yenileme, bakım ve onarım çalışmalarının 16 ilçe ve şehir merkezinde aralıksız devam edeceğini belirtti. Yüce, Mahmudiye’de 2 kilometrelik arterde çalışmaların kısa sürede tamamlanarak yeni yüzüne kavuşturulacağını söyledi.

 

Hem altyapısı hem üstyapısı yenileniyor

Bölgede devam eden çalışmalara ilişkin bilgiler alan ve vatandaşlarla görüşen Başkan Yüce, hem üstyapı hem de altyapı işlemlerinin birlikte sürdürüldüğünü belirterek, vatandaşların memnuniyeti için çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Yüce, “Bölgenin içmesuyu altyapısını yeniliyor, aynı zamanda üstyapıda da parke olan yolları asfaltla yeni yüzüne kavuşturuyoruz. 2 kilometre uzunluğa sahip arterde toplamda 2 bin 500 ton asfalt serimi gerçekleştireceğiz. ‘Asfaltlanmamış yer kalmayacak’ düşüncesiyle gündüz gece demeden çalışmaya, ulaşım ağlarını yeni yüzlerine kavuşturmaya devam edeceğiz. Hemşehrilerimize ve bölgeye hayırlı olsun” dedi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!