• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Adapazarı


SATSO 7. Meslek Komitesi ve AGDAŞ İş Birliğinde İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

featured

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde çalışmalarını yürüten 7. Meslek Komitesi (Isıtma, Soğutma ve Mekanik Tesisatçılar), Adapazarı Gaz Dağıtım A.Ş. işbirliği ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

7. Meslek Komitesi Başkanı Ömer Mustafa Göbeloğlu, Komite Başkan Yardımcısı Erdem Yaşar, Komiteden Meclis Üyeleri Adem Bilgen ve Emrah Tetik ile Komite Asil Üyesi İsmail Barış Dalkan’ın ev sahipliğinde SATSO Ali Coşkun Konferans Salonu’ndaki toplantıya meslek grubuna mensup üye firma temsilcileri ile AGDAŞ İç Tesisat Şefi İsmail Mermer ile kuruluş yetkilileri katılarak destekte bulundular.

Toplantının açılışını gerçekleştiren 7. Meslek Komitesi Başkanı Ömer Mustafa Göbeloğlu, sektör içerisindeki sorunların çözümünde istişarenin önemine vurgu yapıp 7. Meslek Komitesinin Üyelerinin menfaati ve sektörün ilerleyişi için kurumlar ile aktif paydaşlık yürüttüğünü dile getirerek; “Komite olarak göreve geldiğimiz 2022 Ekim ayından bu yana çalıştayımız da dahil olmak üzere ikinci           istişare toplantımızı AGDAŞ yetkililerimizin katılımıyla gerçekleştiriyoruz.

Şehrimizde sektörümüzün sağlıklı işleyişi demek tüketiciye verilen hizmetin de kusursuz olacağı anlamına gelir. Gerek komite üyeleri hep beraber gerek de ayrı ayrı şekilde üyelerimizi sık sık ziyaret ediyor ve sorunlarını dinliyoruz. Aynı zamanda şehrimizde OSB’leri de ziyaret ederek üyelerimizin faaliyetlerini tanıtıyor ve yeni yatırımcıların üyelerimizle iş birliği yapmalarını sağlayarak iş alanlarını genişletmeye çalışıyoruz.

Seçimlerin ardından gerçekleştirdiğimiz ilk istişare toplantısında çeşitli konularda dört komisyon kurduk. Komisyonlarımızda aktif olarak görev alan birçok üyemiz var. Üyelerimizin benzer problemleri var ve en önemli paydaşımız olarak gördüğümüz AGDAŞ yetkililerimiz de burada. İlk ağızdan problemleri ve çözüm önerileri kendilerine ileterek faaliyetlerimizin daha kesin ve rahat olması için istişare edeceğiz. Katılımları ve görüşleri ile katkı veren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Açılış konuşmasının ardından istişare ve soru-cevap bölümüyle devam eden toplantıda AGDAŞ İç Tesisat Şefi İsmail Mermer mevzuatlar ile ilgili açıklamalarda bulunarak 7. Meslek Grubu üyelerinin sorularını cevaplayarak görüş ve önerilerini not aldı.

Toplantının devamında Komite Başkan Yardımcısı Erdem Yaşar, Komiteden Meclis Üyeleri Adem Bilgen ve Emrah Tetik kürsüden açıklamalarda bulunarak sorunların çözümünde istişarenin önemine vurgu yaptılar.

Sektörel sıkıntıların istişare ederek ve dile getirilerek çözülebileceğine değinen komite temsilcileri, 7. Meslek Komitesinin sektöre hizmet için göreve geldiklerini üyelerin oylarıyla seçildiğini ve sorumluluk bilincinde çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdiler.

SATSO 7. Meslek Grubu üyeleri de kürsüye gelerek sektörel konularında değerlendirmelerde bulunarak görüşlerini dile getirdiler.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!