SATSO’DA BAYRAM COŞKUSU

featured

SATSO Geleneği Bozmadı, Bayramlaşma Töreni Yoğun Katılımla Gerçekleşti

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Ramazan Bayramı Geleneksel Bayramlaşma Töreni SATSO Hizmet Binasında, İl Protokolü, Meclis Üyeleri, Organ Üyeleri, Oda Üyeleri ve Sakaryalıların katılımıyla gerçekleştirildi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Erdem Ercan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliğinde bayramın ilk günü gerçekleştirilen etkinliğe ilgi ve katılım da oldukça yoğun gerçekleşti.

Bayramlaşma Programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti Sakarya Milletvekilleri; Lütfi Bayraktar, Çiğdem Erdoğan, Murat Kaya ve Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya Milletvekili Ayça Taşkent, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, İlçe Belediye Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları ile temsilcileri, Resmi Kurumların İl Müdürleri, SATSO Tabii Meclis Üyeleri (Eski Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanları), SATSO Meclis Üyeleri – Meslek Komitesi Üyeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri, Komisyon Başkan ve Üyeleri, Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu Başkan  ve İcra Komitesi Üyeleri, SATSO Üyeleri ve basın mensupları ile çok sayıda Oda üyesi iş insanı iştirak etti.

SATSO hizmet binasında yoğun bir katılımla gerçekleştirilen geleneksel bayramlaşma töreninde SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Erdem Ercan ile Yönetim Kurulunun tüm konuklarla tek tek ilgilenip bayramlarını kutladı.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, SATSO’nun böyle özel zamanlarda şehrin birleştirici gücüne katkı sunduğuna vurgu yaparak şunları dile getirdi: “Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası camiası olarak geleneksel bayramlaşma törenimizi yine yoğun bir katılımla ve beraberlik içinde gerçekleştirdik. Bayramları bayram yapan onu yaşayan ve yaşatanlardır. Biz de Ramazan Bayramımızı, hak ettiği huzurla ve dayanışma ile her yıl geleneksel olarak kutluyoruz. Bu içten geleneği Sakaryalılık kimliğimizin birleştirici yönü ile yaşatıyor olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bugün de bizleri yalnız bırakmayarak bayramlaşma törenimize katılan Bayramın mutluluğunu hep birlikte paylaşmamıza destek olan herkese teşekkür ediyor ve Sakaryalı hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı’nı bir kez daha kutluyorum.

Elbette bir tarafımız buruk, bayram huzuru ve coşkusunu Gazze’de yaşanan acı olayların bir an evvel sona ermesiyle birlikte hakkıyla yaşayacağımız günleri görmeyi de temenni ediyorum” dedi.

SATSO Meclis Başkanı Erdem Ercan da yaptığı açıklamada” Toplumsal birlikteliğin pekiştiği, saygı ve hoşgörünün egemen olduğu, iyilik ve güzelliklerin yoğun olarak yaşandığı bayramların, bu anlamda kıymetini iyi biliyor, maneviyatı yüksek bayramlarımızı SATSO çatısı altında protokolümüz, camiamız ve Sakaryalılarımızla birlikte kutlamaktan mutluluk duyuyoruz.

Bu kıymetli zaman diliminde, şehir olarak hepimizin güçlü bir şekilde birlik ve beraberlik içinde olması kent bütünlüğü açısından da önem taşıyor. Ne mutlu ki Sakarya ve SATSO bu geleneği hiç bozmadı.  Bayramlaşma törenimizde bizlerle birlikte olan il protokolümüz, camiamız ve değerli Sakarya halkına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!