SAYBİR Şiir ve Türküleriyle Yine Ruhlara Hitap Etti

featured

SAYBİR Şiir ve Türküleriyle Yine Ruhlara Hitap Etti

Edebiyata, sanata gönül vermiş yazar ve şairlerin oluşturduğu Sakarya Yazarlar ve Şairler Kültür Derneği (SAYBİR) çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Dernek üyeleri bu kez, geleneksel şiir ve türkü programı kapsamında Sakarya Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü’nde bir araya geldi.

Her ayın ilk cumartesi günü bir araya gelen dernek üyeleri; bir yandan belediyeler için düzenleyecekleri programlar için alıştırma yaparken, bir yandan da şiir ve türküleri ile dinleyenlerinin ruhlarına hitap ediyor. Programda; birbirinden kıymetli yazarlar ve şairler sahnede söz ve besteleri kendilerine ait şiirleri ve türküleri seslendirirken, kıymetli yazarlarımızın eserlerini de yorumlayarak dinleyicilere sundu. Ruhlara ve kalplere hitap eden program dernek üyelerinin çekildiği hatıra fotoğrafının ardından son buldu. Program sonrası açıklama yapan dernek başkanı Halil Müftüoğlu, “Etkinliğimize katılan dernek üyelerimize ve katılımcılarımıza teşekkürü bir borç bilirim. Herkese sonsuz teşekkürler.” ifadeleri ile duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!