• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Adapazarı


Sultanlarda hedef büyüdü

featured

Sultanlarda hedef büyüdü

 

Sakarya Voleybol yeni sezonda  daha güçlü olma adına çalışıyor. Voleybol Sigorta Shop Kadınlar 1. Ligi A Grubu ekiplerinden Sakarya Voleybol, yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarını sürdürüyor.

 

ÇEKİRDEK KADRO KORUNACAK

Zaman, zaman maddi sıkıntılar yaşayan ancak buna rağmen geçen sezonu başarılı bir şekilde tamamlayan Sakarya Voleybol kulübünde başkan Ömer Bektaş önemli mesajlar verdi.  Mevcut oyuncular Elvan Alpar, Dilara Yılmaz, Ahsen Çakmak, Müge Örencik ve 1 yıl aradan sonra Esma Yaşar Turgut ile yola devam etme kararı aldıklarını aktaran Bektaş, “Dış transferde geçen sezon Göztepe forması giyen pasör Gizem Koçak ve Çanakkale Belediye’de oynayan pasör Özlen Tuğral, Mert Grup Sigorta forması giyen orta oyuncu Yasenya Hamurcu ile anlaşma sağlandı.” ifadesini kullandı.

 

YARIŞMACI KADRO SÖZÜ VERDİ

Sakarya Voleybol  Kulübü Başkanı Ömer Bektaş, yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının ve planlamalarının Antrenör İdris Demir ve Erol Güdüloğlu tarafından yürütüldüğünü belirtti. Başkan Bektaş, transferlere geçen sezonu İsviçre’de geçiren Kanadalı pasör çaprazı Natasha Calkins ile devam ettiklerini belirterek, “Bu sezon inşallah seyir zevki yüksek, yarışmacı kadro kurarak hedefimize ulaşmak niyetindeyiz. Desteklerini esirgemeyen ve bir an önce sezonun başlamasını bekleyen seyircilerimizle kavuşmayı bekliyoruz.” Diye oldukça iddialı sözler sarf etti.

Sultanlarda hedef büyüdü Sultanlarda hedef büyüdü Sultanlarda hedef büyüdü Sultanlarda hedef büyüdü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!