• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Adapazarı


Taraklı yeni döneme kavuşuyor

featured

Taraklı Termal Tesisleri’nde 14 bin devremülk sahibi tapularına kavuşuyor. Sakarya’nın Taraklı ilçesinde yapılan Taraklı Termal tesislerinde tapu teslimleri uzun süredir devremülk sahipleri tarafından beklenmekteydi. Projenin sağlıklı bir şekilde yönetilmesi ve tapuların bir an önce teslim edilebilmesi amacıyla proje yönetim kurulu oluşturuldu. Proje yönetim kurulu tapu teslimleri için süreci başlattı. Konu ile ilgili devremülk sahiplerinin adreslerine bilgilendirme mektupları gönderildi. Ayrıca Taraklı Termal kurumsal web sitesinde de kamuoyu ile paylaşıldı.

68 Milyonluk dev yatırım 

Konu ile ilgili olarak Taraklı Termal Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Tunç, açıklamasında, “Şu ana kadar Taraklı Termal projesine 68 milyon dolar değerinde yatırım yapıldı. Tapu Teslim Projesi kapsamında 14 bin devremülk sahibinin tapularını bir an önce teslim alıp, devremülkleri üzerinde inisiyatif sahibi olarak hak ve kazanımlarını garanti altına almalarını istiyoruz.” dedi.

Devremülkler değer kazanacak

Uzun süredir merakla beklenen tapu teslim süreci işlemlerinin başlaması ile Türkiye’nin en büyük termal projelerinden olan Taraklı Termal‘de devremülk değerlerinin yüzde 40-60 oranında artacağı öngörülüyor. Bölge ekonomisine önemli katma değer sağlayan Taraklı Termal’de hali hazırda günlük 1.500-2.000 kişi konaklama yaparak tesis imkanlarından faydalanabiliyor.

Taraklı yeni döneme kavuşuyor

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 14 Ekim 2022, 18:45

    Taraklıda yeni dönem başlıyor haberinizle şirkete çok güzellemeler yapmışsınız. Bu güzellemeler 14 bin devremülk sahibinin mağduriyetidir, 2013 yolında 8000 TL ödiyerek aldığımız devremülke sahip olabilmemiz için değeri arttı diyerek 8000TL daha isteniyor. İlk olark satarken ileride bu kadar daha para isteriz demediler, hiçbir sözlerinde durmadıklrı gibi satışlardan aldıkları parayı işe yatırmadıkları borca battıklarından anlaşılıyor. Şirketin çok az bir varlığını bankalara satmış, önemli bir kısmını da biz üyelerden çıkarmaya çalışıyorlar. Üyelerin çok büyük bir kısmı istenen bu parya vermiyeceklerini söylüyor, Traklı yeni döneme başlıyamıyacak. Telegramda Taraklı mağdurları gurubuna girip görebilirsiniz. Bilgilerinize.

    Cevapla
Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!