Turgay Karslı “LİG PUAN TABLOSU BİZİ MEMNUN EDEREK EVİMİZE GÖNDERMİYOR”

featured

Trendyol 1. Lig’in 30. haftasında Erzurumspor FK, sahasında Sakaryaspor ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından teknik direktörler açıklamalarda bulundu.

Trendyol 1. Lig’in 30. haftasında Erzurumspor FK ile Sakaryaspor golsüz berabere kaldı. Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Sakaryaspor Teknik Sorumlusu Turgay Karslı, Erzurumspor’un dirençli ve mücadeleci gücünü kutladığını ifade ederek, “Çok sevindiğimiz bir sonuçla buradan ayrılmıyoruz. Bizim için hedeflediğimiz lig puan sıralaması, lig puan tablosu burada bizi memnun ederek evimize göndermiyor. Genelde oyun için disipline baktığımızda; rakip takımın uzun topları kullanarak bizi ekarte edeceği, daha çok savunma arkasına atacağı topları denediğini gördük. Bunu birçok defa denemek istediler, buna önlem almaya çalıştık. Ama bizde pozisyon üretme konusunda biraz kısır davrandık. Bizim adımıza sarı kartın hiç olmadığı, mücadele gücünün düşük olduğu karşılaşmaydı. Rakibimiz daha mücadeleci, mücadele gücü yüksek bir oyun oynadı. 1 puanın önemi var ama daha büyük hedeflere yol alan takımın alacağı sonucun bu olmaması gerektiğini düşünüyorum” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!